nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo majstorice!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nado sve pohvale tvojim radovima,stvarno su predivni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
samo naprijed,čekamo još
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve zanimljive od zanimljivijega, ljepše od ljepšega...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
za ostalo pogledajte na NADA-M SVILA NOVA GALERIJA
|
|
![]() |
|
oje_slike/2299.aspx]
![]() |
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/2300.aspx]
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
i/2311.aspx]
![]() sve o svili na: nada-m svila nova galerija |
|
![]() |
|
L[U=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/2313.aspx]
![]() nada-m svila nova galerija |
|
![]() |
|
w.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/mojeslike/2314.aspx]
![]() svila na ; nada-m svila nova galerija |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sve mi je lijepo...ali ovi noćni ormarići...su me oborili...kako si pazila na svaki detalj...ormarići...posteljina krevet , lampice...stvarno predivno
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Meni je ovaj žuti komplet zapeo za oko..a i svi drugi radovi su ti super....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nado, čini mi se da ti daješ novu dimenziju decoupageu.
Ovo je savršeno!!!
Uživala sam gledajući tvoje radove...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Presavršeno!!
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Stvarno prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |