Bilogorsko cvijeće |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lili, sve za čistu desetku!!!
Bijeli hibi , dobro nam došla!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho je dobro napisala - blenula! I ja sam zblenula!
Prvo ona crveno/žuta kombinacija na balkonu, pa hibiskusi pa ...ne znam ja ni hrvatska imena a kamo li latinska... jednom rječju imaš prekrasnog cvijeća!
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskus i krumpirko izgledaju odlično...kao i ostalo cvijeće!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e,dobro se to meni činilo.Vidi slučajnosti,danas poslijepodne,idemo doma i vidim u jednom dvorištu,vani,u vrtu,posađen,ogroman hibi.Biljka je velika no pričam najviše o cvijetu,crveni,jednostruki no sam cvijet je ko dva spojena dla.odmah sam se sjetila tebe i tvog bijelog.
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je hibiskus prekrasan,a i sve drugo.Kaj se taj hibiskus razmnožava reznicama?
|
|
Lili 68
Upravo klijam Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala korjenko,baka,željka23,piramida.
baka na balkonu je bilo u istoj tegli posađeno žuto,crveno ,ljubicasto i bijelo cvijece.Izgledalo je jako sareno ali meni se sviđalo.Dok sam dosla sa godisnjeg žuto i ljubicasto se osusilo.Ostalo je samo bijelo i malo crvenog.
shasha ja sam si dala u zadatak da do proljeca negdje nabavim takav u boji.
piramida,mislim da bi reznicama islo tesko mozda u proljece kada su mlađe grane.
Dobila sam biljku otkoljenu od maticnog korijena.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam biljku otkoljenu od maticnog korijena.-------------- Onda i nama isto uradi od matičnog korijena ----ne boj se nećemo te odbiti
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jos nekoliko slicica
Hibiskus
mace su spremne za spavanje
Ulaz u kucu
Kala koja nece da cvijeta
Isusova kruna
Sobna lipa
Toliko za danas.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lili(ne znam šta su me "pukle"ove lipe)može jedna zamjena?Bijelu lipu za žutu i narančastu.
Prekrasna je.
Joj sad već gnjavim no moram pitati.Vidim da ti je taj hibi u tegli.Jel ga treba spremati preko zime u kuću?
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj što nam radiš -sve lijepše cvijeće od lijeošeg
|
|
|
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze shasha,ja imam lipa u gotovo svim bojama,rado cu ti upelcati bijelu lipu.meni bi ako moze vise odgovaralo da ukoliko ti se slomi grancica od bijele lantane da je piknes u zemlju.Mene su ovo ljeto puknule lantane a vidjela sam da ih imas. Hibiskus cu unijeti u negrijanu prostoriju,sve grane mu se osuse u jesen, podrezu se a u proljece tjera iz korjena.citala sam da moze podnesti niske tem.ali ja necu riskirati. |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlioca i od mene .
Ovo tvoje cvijeće me ostavilo pafff . Predivna kombinacija za balkon ,i ne znam,ne znam ,sve mi se sviđa |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram se još vratiti zbog ovih mačića.
Več sam davno rekla - ko voli cvijeće voli i životinje- Ove tvoje male maze dokazuju da gajiš neizmjernu ljubav prema njima i prema cvijeću |
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala štefica,mačke i cvijece su mi najvaznije sporedne stvari na svijetu. Uvijek me razvesele
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a nogomet
Naravno da ću ti zapelcati bijelu,ako hoćeš još koju samo reci
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa bože ja sad vidjela male mace -samo gledala u cvijeće a njih nisam primijetila --one su za mene životinje koje bi sve mogla držati kod sebe jedna najmilija i najljepša stvorenja
|
|
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica i od mene
Sve pohvale za cvjeće, ona kombinacija na balkonu je A bijela sobna lipa... ...ne mogu odoljeti da te zamolim da pikneš jednu grančicu i za mene (mislim, maznula bi ju ja i od Shashe kad ju dobije, ali to bu trajalo dok naraste), zauzvrat šaljem kaj poželiš iz mog vrta A mace...slaaatko |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene u tvom vrtu kao prvo dobrodoslasve je prelijepo al hibiskusi suuzivaj i dalje s nama i ocekujemo jos tvojih slikica |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla i sve pohvale za tvoje cvijeće. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
marijankica
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo cvijeće i još slađi mačići
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |