Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 104> |
Korisnik | ||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Izbrisanoo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
stefkaja,ma ja sam uzivala u slikama i nema veze sto su stare slike
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Vam svima drage moje...bit će slikica samo dok uhvatim vremena...trenutno mi je u kući kaos...mjenja se stolarija.....
|
||
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Istina, predugo te nije bilo - sada smo zaostatke vidjeli i krenimo zajedno u novu sezonu!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Vratila nam se Štefi i pokazala nam samo dio onoga što nam je nedostajalo dok je nije bilo. A sada krećemo ispočetka, narcise, zumbuli, šafrani, na sunce s njima, draga Štefi, nema više skrivanja
![]() |
||
![]() |
||
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
|
Krasne slike! Posebne su ove satirane petunije! |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
divno,rascvjetano,raznovrsno.a šta je sa novim slikicama
![]() |
||
![]() |
||
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
|
predivno , uživam u tvojim slikama , samo tako dalje
![]() |
||
![]() |
||
|
Ajme predivan je....Baš mi je drago da mu je lijepo kod vas...
|
||
|
||
![]() |
||
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
|
evo da te pozdravim i pokažem ti micu macu koju smo uzeli od tebe,nije cura nego dečko.Prekrasan je i moja velika maza stalno hoda zamnom ko malo derište!
![]() |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Lijep ti je bio cvjetnjak .
Ove godine sigurno če biti još rascvjetaniji
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
|
Hvala...da, nažalost ove godine će biti slabo za slikanje jer u svemu tome što se događalo dosta cvijeća je otišlo ali uvijek se nađe neki cvijetak novi :)...napokon sam se vratila i ovaj put neću nestati...
|
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Evo nam se štefi vratila u cvjetnom stilu! Prekrasno cvijeće
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Kakvo osvježenje! Prekrasno cvijeće!
![]() ![]() I ja se pridružujem Otok: nemoj sad opet nestati!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |