anastazija - ručni rad |
Odgovori | Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure drago mi je da vam se sviđaju moji radovi. svima puno hvala!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej ovo ti je baš super... pošto ti to dobro ide, preporučila bih ti da se dočepaš odjeće i torbica, ali ne za prodaju jer znam sigurno da vrijeme i trud koji uložiš nema cijenu
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za radove. Prekrano, napravljeno bez greške. Svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
miki
Upravo klijam Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvik sam se divila onima koji znaju ovo radit. osobno nisam nikad probala tako nešto radit.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima!
kad se vratim s mora stavit ću još slika a možda i nešto krenem raditi. ovo nije posao za vrućine!
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neke već pomalo hvata nostalgija za ljetom i počinju misliti na Božić pa ću vam i ja pokazati nešto mojih lanjskih božićnih radova |
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
no dakle, sve pohvale. Treba imati ruku i oko za ovo....o vremenu da ne pričam.Prekrasno!
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je ovo dobro!Daj mi reci jel ih i prodaješ,da se predbilježim za božić.
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure! piramida, primam narudžbe! ako si zainteresirana javi se!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista imaš zlatne ruke! Sve pohvale za tvoje radove!
|
|
ANĐELKA
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad mi ti kažeš da sam majstorica, onda je to taaaakoooo veliki kompliment. sad si moram svezati nešto teško za nogu da ne odlepršam.
hvala ti draga Primavera
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka i tebi
|
|
brani
Već proklijao Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija super, suuuuperrrr
|
|
Odgovori | Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |