izrada nakita |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lije nakit...bravo za dvije kreativke...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...lijepo je kad mama i kćer dijele ljubav i kreativnost, i još k tome rade tako lijepe stvari...
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa moja...dibvnog li nakita...spretnih li ruku...svaka čast...a kako je učtelj dobar, ni učenik nije mogao biti loš..
žjako lijepo to vi radite..svaka čast... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje puno vam hvala, ali moram reči da je učenica nadmašila učitelja
|
|
ANĐELKA
|
|
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako zanimljivo i raznoliko...bravooooooooooo
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super radovi...bravo
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan nakit!
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
miki
Upravo klijam Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijep i zanimljiv nakit
|
|
stella133
Novo sjeme Pridružen: 15 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav curke!
svaka cast na nakitu jako je lijep! evo malo da vam predstavim i svoj nakit pa svaki vaš komentar dobro je došao http://public.fotki.com/snjezana33/stella/ |
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
plava sa pločicom je definitivno moj favorit.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anđelka jako lijepi nakit narukvice volim pa su mi one favorit a i ova plava ogrlica. Prekrasni radovi
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka, jako neobičan nakit i lijep! Ovaj zadnji tvoj uslikani uradak je moj favorit!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kćer ti radi jako lijep nakit
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno Vam hvala. Drago mi je da Vam se sviđaju naši radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anđelka, super mi je što radiš skupa s kćerkom i odlično vam ide... Prema svom ukusu izdvojila bih prvu tvoju - crne i prozirne perle na lancu - i ovu prozračnu i nježnu zadnju tvoje kćerke, koja se može nositi skoro uz sve. Jako lijepo
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene, kao i obično, najviše oduševljavaju radovi u polimernoj glini, pa je tako i ovog puta... Obje narukvice su vrlo štosne, naročito smedje-bakrena , ali, ako se nećeš ljutiti dala bih ti (ili tvojoj kćerki, jer ne znam koja ih je radila) jedan mali savjet: svaku perlicu ili bilo što drugo što radiš od fima ili neke druge polimerne gline, nakon pečenja i nakon što se dobro ohladi, jako je korisno pobrusiti finim vodenim brusnim papirom (vodeni je zato jer se njime može brusiti pod vodom).
Preporučam ti nekoliko debljina: 280 - 500 grita (mjerna jedinica koja piše na svakom arku) za prvo, grubo brušenje, te 600 i 1000 za fino. U jednu veću zdjelu ili lavor staviš hladne vode, par kapi sredstva za pranje sudja, otkineš komadić brusnog papira i namočiš ga u tu vodu i kreneš brusiti, naravno ne previše da ne izvitoperiš željeni oblik. Za što bolji izgled pobrusiš još malo i s ovim jako finim od 600 ili 1000 grita, ispereš perlice ili predmet pod tekućom vodom i dobro obrišeš. Nakon toga možeš ih ispolirati običnim komadom starog jeansa do takvog sjaja da uopće ne treba lakirati.
Nadam se da će ti ovaj savjet pomoći da ovako zanimljive radove poput ovih narukvica učiniš još interesantnijima i da te ovaj moj savjet neće zasmetati...a možda će još nekome pomoći, konačno, možemo reći da smo počeli s uvodom u radionice
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |