Moja terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divota od cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
BLANCA zelim ti dobrodoslicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E tu se ima što vidjeti i uživati u pogledu dok se pije jutarnja kavica!!!Daj stavi još slikica!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E Blanka stvarno svaka čast -bome se tačno imalo šta vidijeti i nauživati
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro nam došla!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Da Proljeće pun pogodak, ja sam u Rijeci, i sa svog balkona imam cijeli Kvarnerski zaljev na vidiku, od Kostrene,otoka Krka i Cresa,Moščeničke Drage,Medveje,Ike ,Lovrana,Opatije i da ne nabrajam,jedino što mi je terasa na sjevernoj strani kuće ,a sa nje nemam pogled na more.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće...
Dobro došla!
I samo stavljaj slikice da uživamo!
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Hvala svima .
Bit će još slika.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro došla sa svojom cvijetnom terasom.Baš imaš lijepog cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je sve slikano prije 10 dana
|
|
![]() |
|
![]() ![]() učim kako staviti slike
![]() ![]() ![]() na zemlju stavljam morske kamenčiće--da vaze budu zaštičene od bure,jer su onda teže
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() drage moje to je za sada sve od mene
pozdrav svima
![]() |
|
![]() |
|
zaboravila sam balkon
![]() ![]() ovu hortenziju imam 19 godina
![]() ![]() imam još cvijeća, ali to ću slikati za par dana....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja prekrasno je sve cvijeće, ali ova hortenzija, tako se održala, tolike godine, pa stvarno je vrijedi čuvati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na dobrodošlici i pohvalama.Tek sam sada vidjela vaše poruke-odgovore.Da bit će mi drago da popijemo kavicu na mojoj terasi.Samo da sredim šator za dan dva(da ne sjedimo na suncu) i možete odlučiti kad se vidimo.
LIJEPI POZDRAV SVIMA
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() I kako to da nisi bila na kavici u Srdočima?
Ono u uglu kod onog prugastog platna je benjamin? Zar ga iznosiš van?
Ja s njim nisam imala sreće a MSK(moja starija kći, naše forumske kratice) ima ogroman u db, ali nema teorije da ga seli iako je doselio iz ZG u Brod i sad u Rijeku... ali nema van/unutra.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ovaj cvijet me oduševio
![]() ![]() ![]() ![]() ova mini ružica stara je 17 godina ,a cvate već drugi put u dva mjeseca
![]() ![]() ![]() moja terasa koju moram malo dotjerati za kavicu
![]() ![]() ovo nema veze sa terasom....to je jedna od ljubičica koje imam već 20 godina.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |