maslacak7-moj dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo jucer nisam nista radila jer me kisa zafrkavala... uspjela sam samo ruze porezati da mi nove pupice mogu tjerati... baka mi rekla da odrezem nakon sto ocvate cvijet ispod drugog lista i da ce mi brze i dulje cvasti... mogu reci da je sve sad u pupovima..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
trebala sam pisat prije kad sam kopala,vukla kamenje pa mi se nije svidjelo i vozila nazad |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super ,sada i tvoje radove možemo pratiti.... Ovako kada pišeš ,tek tada vidiš koliko si vrijedna taj dan bila!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
čestitam na otvaranju dnevnika
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
evo vidim svi imaju dnevnik pa da i ja otvorim svoje stranice...
posto je bezveze pisati sta sam radila prije krenucu od danas... jutros sam zalila sve cvijece,naravno i na balkonu gdje moram proci 15-ak stepenica i to za svaku kantu posto gore nije sreden kat... optrgala pelargonije... napunila smeca...pa krenula dolje u cvijetnjak..cijelu vrecu sam ruza brezala(ocvali cvijetovi).. nije me bilo par dana i posla se skupilo...trava raste ko luda...posadila cvijece koje sam jos imala...pograbljala sve i eto skupilo se 2 vrece samo iz jednog dijela.. tikvica koju sam si posadila jer ju ne jede nitko osim mene narasla je kao luda...list je velik ko globus... uz to su i moja 2 patlidana koja naravno opet samo ja jedem...cvate,jupi!!! za danas dosta posla napravljeno...sutra je nedjelja pa je odmor a u ponedjeljak moram po zemlju i neke teglice posto ima sta treba presaditi...i stizu nove sjemenke za cvijece koje sam na netu nasla.... jedva cekam ponedjeljak....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |