Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 16:01
evo jucer nisam nista radila jer me kisa zafrkavala... uspjela sam samo ruze porezati da mi nove pupice mogu tjerati... baka mi rekla da odrezem nakon sto ocvate cvijet ispod drugog lista i da  ce mi brze i dulje cvasti...  mogu reci da je sve sad u pupovima..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 23:30

trebala sam pisat prije kad sam kopala,vukla kamenje  pa mi se nije svidjelo i vozila nazadsmile42..bit ce posla ima uvijek nesto za radit...zezaju me moji da bi trebala staklenik otvorit posto sam stalno vani oko cvijeca...

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 23:17

Super ,sada i tvoje radove možemo pratiti....

Ovako kada pišeš ,tek tada vidiš koliko si vrijedna taj dan bila!
smile141
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:50
čestitam na otvaranju dnevnikaWink 
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 15:36
evo vidim svi imaju dnevnik pa da i ja otvorim svoje stranice...
posto je bezveze pisati sta sam radila prije krenucu od danas...   jutros sam zalila sve cvijece,naravno i na balkonu gdje moram proci 15-ak stepenica i to za svaku kantu posto gore nije sreden kat... optrgala pelargonije... napunila smeca...pa krenula dolje u cvijetnjak..cijelu vrecu sam ruza brezala(ocvali cvijetovi).. nije me bilo par dana i posla se skupilo...trava raste ko luda...posadila cvijece koje sam jos imala...pograbljala sve i eto skupilo se 2 vrece samo iz jednog dijela..  tikvica koju sam si posadila jer ju ne jede nitko osim mene narasla je kao luda...list je velik ko globus...  uz to su i moja 2 patlidana koja naravno opet samo ja jedem...cvate,jupi!!!   za danas dosta posla napravljeno...sutra je nedjelja pa je odmor a u ponedjeljak moram po zemlju i neke teglice posto ima sta treba presaditi...i stizu nove sjemenke za cvijece koje sam na netu nasla....  jedva cekam ponedjeljak....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.