Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima. Bi ja i ranije ali najveći problem mi je bila postava slika, al sad sam to savladala pa ću vam pokazati sve po redu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla među nas...prepreka višenema za postavljanje tvojih radova...sada samo naprijed...dobro ti ide i sa jednim i sa drugim...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ovo je bilo iza goga-osijek, jako volim voće.
Hvala još jednom svima na pohvalama i podršci.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Bozhice, dobrodoshla! Odushevila sam se ovim tvojim kompletima ![]() Zaista prelepo izgledaju ovako na hrpi... Virim pa ne mogu lepo da dovirim... jel to bila neka zdjelica sa orhidejom? ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kako je netko vrijedan, uredan i radi lijepe komplete....
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Potpisujem Lulu a i mene zanima ova zdjelica s orhidejom. Možeš li ju slikati iz drugog ugla. Izgleda mi zanimljiva
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Božice, dobrodošla
![]() sviđaju mi se tvoji radovi, baš su uredni i blistavi
|
|
![]() |
|
To je magnolija, salveta kao na Anđelkinim kantama za polijevanje. Ne radi mi photobucket pa kad stavim sliku vidjet ćete komplet i izbliza.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ..a ovo mi je najdraža, svima već poznata salveta.
Još jednom:hvala na dobrodošlici svima i drago mi je da vam se sviđaju radovi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
koliko lijepih stvariiiiii. pa gdje si do sada? ni jedan jedini rad ne mogu izdvojiti da mi odskače od drugih jer su svi tako lijepi, uredni i majstorski napravljeni. definitivno svi odskaču, u pozitivnom smislu. oduševljena sam!!!! |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kakvi tanjuri, zdjele....eni bi bilo žao nešto staviti unutra!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vauuuuu, što smo se raspištoljili! Ide to tebi, ide
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
E još samo nešto! Ja sam na moru..... nema novih radova!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
aaaaaaaa, koliko krasnih zdjela i tanjura!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Božice dobro nam došli! radovi su jako ljepi
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tegle sa magnolijom su mi super...obožavam tu salvetu,ali je više nemam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |