Ivanić-Grad |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan prikaz manifestacije, obožavam takva događanja. Kad bi bar mogla biti na svima, no možda jednom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos jedna divna setnja...danas sam bas uzivala
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekaj dok dođem do riječi....zašto ja nisam bio tamo?nemoj da se ponovi iduče godine da to prođe bez mene.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea, gost licitar je iz Samobora!!! (Poznam ih!)
A i ono oslikane flašice sa licitarskim srcima čini mi se isto!!! Predivno si nam pokazala ovu manifestaciju!!! |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa dragi moji, to mi je i bila namjera, ove godine sve lijepo poslikati, pa možda nekoga nagovorim da dođe dogodine...., pa moram malo prezentirati svoj mali grad.
Andrea01, licitari su bili iz Samobora a mislim i oni sa flašicama. Bilo je još licitara, ali licitari k`o licitari, manje više imaju standardnu ponudu.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
18.10. 09,00-17,00 5. Bučijada u Ivanić-Gradu, Tržnica Maznica i Moslavačka ul. Kada bude konkretan program, staviti ću ga, a za sada samo toliko, pa tko može neka dođe. Iz Zagreba je organiziran besplatni vlak za bučijadu, dok bude program onda ću staviti obavijest i o vremenu polaska i povratka vlakom.
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvoljupci, toplo preporučam izlet u Ivanić-Grad! Evo kako je to bilo prošle 2008. godine. Nakon veselog putovanja prepunim vlakom, na kolodvoru nas je dočekala limena glazba. ... uz strogu pasku zastrašujućih kandelabera
Pozdravio nas je i kum Bučijade, moj omiljeni komentator Mićo Dušanović A sad ono zbog čega smo došli, komentar bi samo smetao
I na kraju štand koji mi se posebno svidio, vrlo ukusno uređen, sa prekrasnim, raznolikim i vrlo lijepo ukrašenim primjercima buča. Nadam se da ovo dvoje simpatičnih ljudi neće smetati što sam stavila njihovu sliku. Nažalost, izgubila sam njihov mail, pa im nisam mogla zahvaliti za recepte. U šetnji gradom susretali smo ljude-buče ... i opet koprivničke oldtimere
MPK i ja odgađale smo povratak do zadnjeg trena i skoro zakasnile na vlak. |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako zgodno.Vi koji ste blizu.... A mi ćemo uživati u slikama!
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nana hvala ti na ovim slikama od lanjske bučijade. Nadam se da će ove slike dodatno animirati nekoga, a pogotovo zagrepčane koji mogu doći vlakom.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skroz ste me zbunile(jer ne čitam tekst samo beljim u slike)Ok,prošla 2 puta i sužilaaaa,to su lanjske slike
Joooj kak bi ja tamo išlaaaa,sa nekom prikolicom da malo tikvi poharačim
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, pa dođi .
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo program Bučijade http://www.tzig.hr/wp-content/uploads/2009/10/program_bucijada.pdf
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbog radova koje sam imala cijeli tjedan nisam mogla biti na cijeloj Bučijadi, ali poslije 12 sati nazvala me Mari5510 i veli ja sam u Ivaniću, pa sam i ja odjurila.... pa evo slikica:za početak evo Mari i ja pored Bučka
pa samo Bučko, vidite kako se smije
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo bi valjda bilo strašilo u kukuruzu - čuva kukuruz i buče
ježurka ježić se skriva ispod česme ( đerma)
pa đeram
iza su bale slame i buče - igraonica za djecu, lijevo od đerma su košnice ( mislim bez pčela ) i u ovoj "piramidi" su kokice
uz zid kukuruzovina, buče, suho lišće - domaći ugođaj i manje-više "domaće" buče
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa smo krenule u obilazak štandova
pa košara puna simpatičnih bučića
pa malo domaćih proizvoda - mislim da su to višnje u rakiji, pa jastuci - ručni radovi, oslikane marame ili šalovi i sve ukrašeno naravno - bučama
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zatvoreni dio tržnice
škrinja za mliječne proizvode "obučena" u vez i naravno izloženi sirevi
pa opet štand ukrašen vezom, a na njemu buče i bučice, papričice, šareni kukuruz, suhe sjemenke, ma svega je bilo
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo izlaže gost - mlečanin, sve eko proizvodi, med, smokve i delicije od smokava
a sa druge strane štanda su poluprazne košare - znači da se stržilo , a i tepsija koja je bila prazna, a vide se i boce, znači i za jesti i za piti
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovome štandu nije potreban komentar....
pa opet štand sa bučama i domaćim proizvodima, a gospođa koja mi se lijepo smije inače prodaje cvijeće.....
meksički krastavac - kako mi je objasnila gospođa koja ga prodaje i izlaže, jestiv na salatu, može se pohati, ima samo jednu sjemenku iz koje bi trebala za mjesec ili malo više izaći biljka ( u kući)..... kupila sam pa ćemo vidjeti....
šareni cugi i desno patišoni
pa malo tekućih specijaliteta
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sada ću vas bombardirati sa slikama buča, toliko je raznih i neobičnih da se ja nisam mogla odlučiti ove ću slikati ove neću, ... pa evo
buče, kukuruz, cugi i mušmule
buče - glatke, grbave, " krastave", šarene, male i velike
a kakvih je tek tu bilo, ali ima i graha....
bijele, žute, narandžaste, šarene.....eko sjeme, eko buče
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš smo se lijepo provele! A svirao je i neki bend na ulici, probavale, proizvode i kolaće od buče i još je bilo i rakije stare 8 godina ali to nisam probala, tek na stanici sam čula kako su neki ljudi kupili,ovo je bilo daanas,da se netko ne zabuni" !najfriškije vijesti od Kat.reae,a ja potvrđujem
|
|
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |