Ponešto iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1234 21> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš jako lijepo cvijeće posebno mi se sviđa suzanino oko
a i ja sam svladala postavljanje slika možeš pogledati pod- mali bilogorski vrt |
|
Sponzorirani linkovi | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala. Isto se može reči i za tebe.
Vidjela sam sve tvoje slike, i super su. Samo neznam da li više nevidim dobro od silnog buljenja u ekran, ali ja nevidim tvoj bunar, ruže i sobno cvijeće. Greška kod mene ili ...?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
Ruže su ti fenomenalne,suzzi ne može biti drugačija osim lijepa...ma sve je krasno.
Jesu to betonske tegle???
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žardinjere su plastične. Mislim da ih je netko skinuo sa balkona na zgradama. Vidjela sam ih kako strše ispod balkonskih ograda. Vjerojatno netko hoće zatvoriti balkon, pa su mu smetale. Budući da je metalna konstrukcija odrezana bezveze, kolege će napraviti nove. Plasiku ću oprati, pa ju možda i ostavim ovaku. Sad kad gledam sliku, i izgledaju kao betonske.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je vjerojatno ona tvrđa plastika i mislim da je možeš prefarbati bilo kojom bojom na bazi vode.Ja sam stare tegle ,isto one plastične,bojala ostatkom boje od ograde ili onom bojom u spreju(auto lak ili sl)
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako vrijeme brzo prolazi! Skoro mjesec dana nisam ništa stavila novog. Jako sam žalosna, jer ubi me vrijeme, ubiše me komarci. Nemogu se više boriti sa njima. Sjedim na terasi i planiram što trebam na trčečki napraviti za 1 minutu. Onda trk dolje, zatvoriš usta, nos, skoro pa i oči, počupaš što trebaš,( ponekad u brzini i što ne trebaš) i bjež nazad na terasu. Usput uz dužne isprike otrgneš koji list lavande, i trljaj plikove kojih ima i ima. Ne pomaže tu ni Raid ni Anutan i sl. Katastrofa.
Ali evo nešto sam uslikala kod mog brata i šogorice. Procvjetala je njena dracena. To nisam nikad vidjela. Malo su joj listovi loši, ali cvijet je fantastičan.
Uradi brate sam jezerce:
Ovo je trenutno najzanimljiviji kutak kod mame.
Nadam se da ću uskoro ipak biti malo raspoloženija za slikanje u mom vrtu.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put vidim cvijet dracene - predivan je. Tako mi je drago da sam otvorila tvoju stranicu jer bi bila propustila tu ljepotu
Divni su ostići sa zadnje slike!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imas kraasno cvijece i samo tako nastavi..a ovaj cvijet je mrak...nisam znala da to i cvate...
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja prvi put vidim cvijet dracene, sve što mogu reći je
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sad vidim prvi put cvet dracene,divan je
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna dracena, moj cvijet je bio bijeli i mirisao navečer čarobno
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dracena je predivna ,super je i jezerce ,izgleda tako prirodno!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima, pretpostavila sam da nas više nije vidjelo cvijet dracene.
Pripremila sam neke nove fotke iz svog vrta, a i zanimljivosti iz iz tuđih. Nadam se da ću ovih dana uhvatiti vremena i staviti ih na forum.
Pozdrav.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamilica, predivno cvijeće! Vidi se da je uloženo puno truda!
One žardinjere možeš prebojati bojom za beton, brzo se suši. Jezerce mi je preslatko, dali je ono žaba od kamenčića?
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo slika iz dvorišta moje sestrične. ovo drvce je donijela iz njemačke. Kaže da ga tamo zovu "Božje drvce"
cvijet i list meni miriše po ananasu. Uzela sam plod i posadila sjemenke.
A i grančicu sam stavila pod čašu, pa ćemo vidjeti hoću li uspjeti.
Ovo je fontana kod jednih prijatelja:
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sada novosti iz mog dvorišta... begonije su procvjetale i xy ja ga zovem mili-vanili
ne vidi se gdje završavaju gaure, a gdje počinju uresnice
u đungli uresnica, rastu cinije, brusnica, niknuo je paradajz, pa još nešto puzajuće (bundeva ili lubenica)
kupina je rodila ove godine, konačno.
Ovo su biljke koje sam dobila i neznam kako se zovu:
pavitina još uvijek cvijeta
u društvu suzane
zingchyldifds nešto nešto
plavi gospodin plumbagu u društvu začina
konačno su se i englezi probudili
a sa druge strane prozora, engleze gledaju:
kako je došlo proljeće, malo sam ih zapostavila, ali one su mene sve odjednom razveselile sa svojim pupovima.
Eto toliko za sada. Nadam se da vam je bilo barem malo zanimljivo.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo od tih silnih vrtova, jedva povremeno stignem sve vidjeti, ali kod tebe još nisam bila.
Žao mi je jer je predivno, predivno i možeš biti ponosna na svoj prekrasni vrt. Doći ću za koji dan opet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno,i tvoj vrt i vrt prijatelja
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt ,toliko veselo i živo djeluje
Navratit ću još koji puta!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla imaš puno lijepih cvijećki,posebno me se dojmila suzanai clematisi, a ostalo da i ne spominjem lavanda pomaže kod uboda komaraca? pitam jer kad dođem na brijeg, valjda se pročuje vijest da je stigla večera i skupe se komarci iz cijele zagorske županije i ..onda se ja čoham tjedan dana sa velikim plikovima
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1234 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |