Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slikice mog dvorišta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slikice mog dvorišta

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>
Korisnik
Poruka
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 14:45
Tajčice prekrasan vrt i odabir biljaka u njemu.
Posebno me oduševio cytisus koji me podsjeća na brnistru u Dalmaciji. Isti takav kupila sam prijateljici i sad krasi njen vrt (naravno nije tako velik kao tvoj, ali narast će onWink. Žao mi samo što nisam uz ovaj žuti odmah kupila i onaj sa crvenim cvjetovima a bili kod nas u baumaxu na rasprodaji po 23 kn.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 14:57
hvala svima smile126      slikica će biti još kad uhvatim malo vremena od mojeg termitića

Pusa svima

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 17:47
Tajčice sve je prekrasno od ruža do lavande,ali mene zanima onaj luk po kojem ti se penju ruže,da li može bliža sličica,malo krupnog plana?ClapThumbs%20Up
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 18:01
još jedan "ružoljubac" koliko vidim, savršeno ti je dvorište, ruže i lavandu ne moram ni spominjati- one se same hvale
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 18:41
evo lika za tebe malo bliže slikano

danas kada sam došla kući razveselio me božur i procvale ruže stablašice

Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 18:42

Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 18:44
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:05
Hej, ja tek sad pošteno vidim slikice!
Pa, ti ženo si me iznenadila, stvarno te shvatila ozbiljno da imaš 2x2 dvorišta!

smile55 Predivno!
A kaj je ovo na zadnjoj slici? I vidim da ću imati posla, ukrasiti koju teglicu! LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 20:07
Andrea .----------kad budeš išla u pohod na teglice zovi me eto i menesmile85
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:02
djevojčice, naravno da ću trebati vašu pomoć za teglice,

Andrea nije dvorište tako veliko samo ti se čini...

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:28
Evo me malo kasnim u tvoje dvorište, ali za ovo je vrijedilo upaliti reflektore i sve pregledati. Ruže predivne, weigela još cvijeta, smokve ćemo skoro jesti, lavanda predivna, ma što reći sjest ću ispod smokve i čekati da sazori, ne moraš mi ni kavu skuhat.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 08:28
Tajčice ne znam je l' veliko ili nije, ali je bajkovito.Predivno!
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:14

djevojčice hvala na pohvalama,

i naravno sve ste dobro došle u moj mali zeleni kutić

smile219

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:21
sve ti je lijepo ali ruže oduzimaju dah, bar meni
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:07
Originalno poslano od člana tajčica tajčica napisao:

djevojčice hvala na pohvalama,

i naravno sve ste dobro došle u moj mali zeleni kutić

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot96.gif" height="49" width="60" align="absmiddle" alt="smile219" />

Jooj kako ti je predivan vrt.. Ljubomorna sam, ma zezam se!! Otici iz grada i imati takav vrt ti je bio jaako dobar potez, ocito! Bas bi s gustom prosetala po tom malom carstvu, malo sam daleko, al u sesti mjesec gle slucajnosti dolazim u Samobor:)) I doslovno cu shvatit ovu porukicu gore:) Bar cu pocirit preko zidica!
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 17:35
tweety samo dođi svi ste dobrodošli

Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 18:24
predivno smile141
od popločanog dijela ispred kuće do cvijeća... sve je divno
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 15:30
Ma nema se ovdje šta komentristi stvarno je predivno ----ruže mraksmile39
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 10:40
Tajči odmah sam se šokirala na prvoj slici, koje žute ruže  Hug
A onda luk sa roza penjačicom - predivno smile94
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 11:25
jako jako lijepo i uredno sve je za čistu desetku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.