natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 109> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla! Radovi su jako lijepi, posebno jajca! Glinamol je i meni predstavljao muke, ali sam pukotine zatvorila nekim drugim materijalom. Probaj u pukotine nanijeti drvofix ljepilo i posuti pijeskom u boji, vjerujem da će ispasti jaaako lijepo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Jajčeka su zakon!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ova jaja su ti predivna. .nemam riječi. .
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala z apohvale na jajčekima...na njih sam posebno ponosna
![]() imam jedno pitanje. prodajete li svoje radove? oglašavate li ih negdje? osim jaja nisam do sada ništa prodavala, ali bih rado, ako ima zainteresiranih...svaka kuna dobro dođe...i da se pokrije trošak materijala jaja sam prodavala onako, uokolo nosila pa reklamirala... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jaja su ti famozna!!! možeš li mi reći kako si ih radila??
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jaja su fenomenalna! stvarno su prva liga!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala za pohvale za jajčeka! sada sam još ponosnija
![]() bubamaro, prvo sam ih obojala granitnim bojama, zatim oblijepila ukrasnom vrpcom, pa zatim iscrtala zlatnom kontur pastom, te naposlijetku ukrasila ružicama od das mase koje sam još "mokre" ljepila na pisanice, a kada su se osušile, obojala sam ih temperama i prelakirala akrilnim lakom, ali samo preko ružica i listića, ne preko cijele pisanice |
|
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() Mislim da ovi smajlici sve govore... Ja nikada nisam videla LEPSHA jaja od ovih!!!!!!!!!! Skidam ti kapu, SVAKA TI CHAST!!!! |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Imam ja ipak jedno pitanje.. mozhda je malo glupavo, ali nisam imala dodira, pa...
![]() Kontur pasta je u tubi, kao flomaster - u olovci ili .....? Mislim, vidim da mozhe pedantno da se izvedu sitni detalji... kako izgleda za kupiti ta kontur pasta? |
|
![]() |
|
kontur pasta jeu tubici,ima na vrhu izdužen tanak vrat, pa pritiskanjem na tubicu pasta izlazi kroz taj vrh i njome možeš crtati. ona je mokra, na zraku se suši i postaje kompaktna za vrlo kratko vremena. imaš različitih vrsta kontura, ima onih za staklo, porculan, svilu, keramiku, ... na ovim pisanicama sam koristila onu za porculan, malo se teže istiskuje, ali daje čvršću liniju, ona za stakla se malo raširi, pa bude malo deblja linija. mislim, lijepa su i tako, ali meni su osobno bila ljepša ona sa tanjimcrtama.
hvala lijepa za kompliment....sada sam definitivno preponosna na svoje pisanice ![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
zlatrne ruke
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ovu su moji najnoviji radovi...očarala me das masa, pa sam se malo zaigrala i napravila zdjelicu od das mase i ukrasila je salvetom...pa sad, nemam pojma kako vam se sviđa... osim toga, evo i dvije slike od das mase sa salvetom... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ma daaaaaaaaaj, zar ima itko kom se ovo ne bi svidalo???
trebala si staviti i onaj rad s tulipanom...mislim da onakav 3D efekt jos nije viden... cure, zene, tete salvete...znam da vam ovi radovi izgledaju predivno, al da ih vidite uzivo...znali bi isto sto i ja...da je slika prikazala samo jedan mali dio ljepote... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga moja, oduševila si me sa svojim radovima! strašno mi se sviđaju slikice koje si napravila. reci mi koja je veličina tih slikica? i zdjelice?
|
|
![]() |
|
hvala drage moje
![]() zdjelica je visoka oko 6 cm, u donjem dnu je promjera 6 cm, a u gornjem dijelu je promjera 10 cm. bakrena slika je cca 16 x 18 cm a zlatne slika je cca 22 x 25 cm |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Woooooooow! Ove stvari su suuuuper, posebno ova zadnja slika! Baš originalno! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivno je sve, ali ove dve zadnje slikice sa mentom i ružmarinom su mi super!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tebi ta das masa bash bash lezhi... Super su radovi! Ja kad gledam, ima toliko detalja (verovatno treba dzak zhivaca)... da uchim sto godina, ne bih nauchila...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e jesi me lilian sada nasmijala (dzak zivaca), ja bih prije na to dodala da sam ovdje izliječila dzak živaca...mene ovo liječi, opušta, hrani me...kada god sam puna negativnih emocija
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |