Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lilian
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lilian

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 25>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 19:23
Lilian sve je savršeno. Nemam ništa posebno za izdvojiti, bez greške. Inače dobro došla Thumbs%20Up
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 20:36
lilian, dobro nam došla. smile75
radovi su savršeni, davno si ti bila početnik kako se meni čini. jako ti je sve lijepo i uredno. smile141
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 21:37
Cure hvala vam na dobrodoshlici :)
Salvetiranjem se bavim od februara meseca...nije li to pochetnicki?:)
Vezhbanje je majka nauka :)
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 21:39
o dobrodošla lili!!! se mi odnekud znamo?? LOL
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 21:41
Bubice moja - big kiss :)
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 21:42
smile95
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 22:11
Pre neki dan sam radila prvi put na staklu.. Do kraja nisam reshila problem koji imam, pa sam htela da pitam mozhda ima neko reshenje...
Mozhda sam stavila previshe cracklea ili boje ili necheg ili... :( Kada je sve bilo gotovo, polakirala, ali boja sa ruba bi se ogulila samo malo noktom da je pritisnem... Ko guma to nekako izgleda .. Mislim, malo bezveze objashnjavam, al valjda cete shvatiti shta hocu da pitam... Kako vi reshavate rubove na zdjelicama?
Hvala unapred za pomoc...

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 22:32
Dobro nam došla Lilian, divne radove imaš! smile184Iskreno, ne znam u čemu je problem kod guljenja boje, dosta sam radila na staklu i moram priznati da mi se to još nije dogodilo... Predebeli sloj boje, nije se dovoljno osušilo... ? U svakom slučaju - šteta - jer je zdjelica jako lijepa, posebno s "naopake" strane! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 00:22
Dovoljno se osushilo, ali je izgleda predebeli sloj cracklea a kasnije i malo deblji boje.... ne znam
vezhbacu... i hvala na dobrodoshlici izzy :)
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 01:14
Opet moram reć: radovi su prekrasni! smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 08:54
Lilan dobro nam došla!!! 
Svojim radovim si mi uljepšala ovo kišno jutro.
Radovi su ti taaako lijepi i pedantni. Drago mi je da si nam osvježila forum.
Iako radiš tek od veljače po meni nikako ne spadaš u početnike. Još ćemo mi tebe pitati za savjete....
Očekujemo nove slike!!!
A ovo za staklo zaista ne znam što bi to moglo biti, i ja sam radila na staklu ali nisam imala takvih problema. Mi mnogi smo učili na svojim greškama ali ako trebaš bilo koji savjet, ovdje ćeš ga sigurno dobiti...
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 10:34
Hvala ti prolece na dobrodoshlici, gledam da shto manje uchim na svojim greshkama zbog materijala, ali dobro...
Sve u svemu, cura kojoj je poklonjena zdjelica je odushevljenja, pa ako joj se oljushti, pravicemo drugu hehehhehe
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 12:46

Ni ja zaista ne znam šta se moglo dogoditi. Ja najviše volim raditi na staklu, ali to mi se još nije dogodilo. Inače prekrasna zdjelica, samo tako dalje!
ANĐELKA
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 13:43
meni se tako "odljepljivalo" na metalnoj površini, nekakav lim je bio.  možda zato što ga nisam očistila prije bojanja. možda je i tvoje staklo bilo ispackano od prstiju... ja kad radim na staklu stavim na vatu malo alkohola pa pređem preko cijele površine da obrišem masnoću od prstiju. probaj...
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:02
i taj deo posla sam uradila....Disapprove
chim dodjem do nekog stakla probam opet...
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:06
hehe pa meni je pukla bela koja i treba da pukne... kad sam namazala plavu, onda mi se raspucala i ta...moze se videti na slici...cak i to mi je enigma..pa zato mislim da sam stavila svega predebelo smile42
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:48
Originalno poslano od člana lilian lilian napisao:

Hvala ti prolece na dobrodoshlici, gledam da shto manje uchim na svojim greshkama zbog materijala, ali dobro...
Sve u svemu, cura kojoj je poklonjena zdjelica je odushevljenja, pa ako joj se oljushti, pravicemo drugu hehehhehe

Za materijal se ne sikiraj, znaš kako to već funkcionira???!!!Tongue
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:13
Meni je najveca beda bash taj materijal kojeg nemam ovde... naci ce se neka improvizacija vec:)
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:28
radovi su prekrasni...narocito mi se svida tacna s cvijetom magnolije...i ja sam pocetnica....al stvarno prava pocetnica...tek sad skupljam salvetice i radim jednu sliku i nesto isprobavam na jednoj staroj stolici...
meni tvoji radovi  ne izgledaju  bas pocetnicki... trebas vidjeti moje pa bi vidjela kako izgleda pravi pocetnicki rad...

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:13
Goga.. pa dva meseca svaki dan vezhbanja, bilo bi greota da se ne vidi pomak:)
Vezhbaj prvo na malim stvarima...pa i ako pogreshish shoot u smece:)
Radila sam josh jednu tacnu za uskrshnji dar...stavim posle sliku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.