Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 9>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 14:59
Evo dijela mog malog vrta

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 15:05

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 15:08
jorgovan,koji još nema puno cvijetova jer je još mlad

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 15:11
ova trava mi je sad konačno počela rasti,nikak da joj nađem mjesto gdje bi joj pasalo

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 15:14
moj stalak sa cvijećem

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 15:17
trava koja je neuništiva,a ipak lijepa

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 15:23
ljubičica izrasla iz jednog lista konačno je procvjetala,jedino ne znam zašto ima žute fleke po listovima?

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 19:07
Piramida što ti imaš krasan vrt!!!
A šta ti je ono na sredini vrta neka voćka?
Ali i ovo cvijeće u kući je za svaku pohvalu!!!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 19:43
Za vanjsko i za kućno Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:09
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Pridružujem se.
I pitam.Koliko je trebalo vremena da ti ljubice niknu iz tog jednog lista.
Meni jedne 3 mjeseca, druge skoro 6 a sad sam ubola 4 lista i dva se drže dobro, jedan nekako klonuo a četvrti izdahnuo!Confused
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 23:41
Krasno ti je cvijeće Piramida, a posebno mi je lijep onaj plavi visoki cvijet na drugoj stranici, da li znaš koji je to cvijet.

život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 01:56
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Pridružujem se.
I pitam.Koliko je trebalo vremena da ti ljubice niknu iz tog jednog lista.
Meni jedne 3 mjeseca, druge skoro 6 a sad sam ubola 4 lista i dva se drže dobro, jedan nekako klonuo a četvrti izdahnuo!Confused

Bako kome ljubice idu idu. Meni ne i ne pokušavam ih više uzajati. Imam susjedu koja da ih gurne naopako nabujaju.

Za cvijećesmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 08:46
Cure,hvala za pohvalu,trudim se.
Proljeće ovo na sredini ti je frezija,ali je oblikujem kao drvo,a ne kao grm.
Baka,meni je ova procvjetala za jedno 4 mjeseca,a imam jednu koju sam posadila više se i ne sjećam kad,ali još ne cvijeta.Atvarno ne znam od čega to zavisi.
Lantana na koji cvijet misliš?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 09:20
Mislila sam na ovaj cvijet

život je more
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:05
To ti je maćuhica,ali ona sitna.Prošle godine sam imala jedan grmić u kamenjaru,a ove godine se je sama zasijala i to na skroz drugom mjestu.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:10
Evo još par sitnica iz mog vrtića
ova grana u kamenjaru na kojoj raste bršljan je privremena dok mm ne nađe vremena da napravi neku fontanicu

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:16
ovaj čempres sam posadila prošle godine i počeo je lijepo rasti

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:19

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:24
cure,znate kak se zove ovaj cvijet,kupila sam lani grm,znam samo da je trajnica

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 16:29
Sve je lijepo u tvom vrteku! A na posljednjoj slici -  pakujac je, čini mi se to, i takoooo je sladak!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.