Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori | Stranica <1234 44> |
Korisnik | ||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Donata prekrasna je. Bijelu još nisam vidjela. Ove godine ih je kod nas bilo na tržnici svijetlo narandžastih i tamno crvenih.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Green-coloris....a oce bit slikica? |
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Različiti krajevi različiti nazivi...čak je zovu i bugenvileja....a da tek čuješ naše bodule....to se nemože ni riječima izraziti te samoglasnike... |
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rascvjetane grane bugenvilije u dvorištu moje mame na Braču, čak joj ni lastin rep nije mogao odoljeti
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lana prekrasne su
Ne znam jel mi ljepša ona bijela ili ova.Sad kad ovo pišem mislim si,zakaj bi uopće trebala znati koja je ljepša.Sve su očaravajuće i ne mislim ih rangirati.Jedino ne znam da moram birati za koju bi se odlučila.Srećom(ili nesrećom) ne moram birati samo im se diviti
|
||
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U pravu si. Bugenvilija ne podnosi niske temperature tako da kod nas ne može vani prezimiti. Ova je stara preko 30 godina i ima veliko deblo. Problem je bio na početku ljeta jer joj je popucalo puno grana od velike težine cvijeća kad je bila velika oluja. Ali odmah je istjerala nove grane i ne da se.
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lana ti imaš nekog iskustva sa njima.Da li bi one mogle kod nas u teglama velikim biti,pa da se unesu u kuću zimi? I koliko dugo im treba da narastu? Recimo da zapelcam,nakon koliko vremena bi bila tako, do metar,u tegli naravno?
|
||
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod nas u teglama može samo je treba skloniti zimi. Sve jače grane svaku jesen treba skratiti za trećinu, a slabe ukloniti. Bugenvilija voli malu kiselost tla. Kad kupiš već odraslu biljku raste dosta brzo. Kod nas ih bude na tržnici u proljeće i nisu skupe. Mislim da su ljetos bile oko 60-tak kuna. Moji je svi imaju na moru pa se nisam upuštala u uzgoj na kontinentu. |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti,ja si sve mislim da si kupim za terasu za sljedeće ljeto.Zato me zanima koliko brzo iz pelcera raste jer kako sam krenula neću sve cvijeće moći preko zime u kući držati,pa sam mislila u jesen zapelcati.Da sljedeće godine stavim mladu biljku van.
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma sta da radim moja se pocela susiti tj listovi joj se suse
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dali ima neko odgovor
|
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lana prekrasna je
Dina jesi li je stavila na balkon????....treba biti vani... |
||
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pa na balkonu je zastice3na od vjetra i jakog dnevnog sunca
a posađena je u glinenu saksiju
|
||
green-coloris
Nedavno posijan Pridružen: 28 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
One vole jako sunce. Ne treba ih sklanjati sa sunca. Samo ih često zalijevaj.
Ažurirao green-coloris - 01 Rujan 2007 u 21:42 |
||
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala
|
||
Caca
Nedavno posijan Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pokusacu ako budem umela da vam posaljem slike mojih bugenvilia u cvatu.
imam belu, narandzastu, crvenu, ljubicastu i ljubicastu sa sarenim listovima.
|
||
Caca
Nedavno posijan Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ipak ne umem da posaljem sliku.
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Caca,samo malo truda i uspjet ćeš.A ja nestrpljivo čekam te ljepotice
|
||
Caca
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo pojusacu.
|
||
Caca
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
uspela sam.
|
||
Odgovori | Stranica <1234 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |