maslacak7-moj vrt |
Odgovori | Stranica <1234 66> |
Korisnik | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ranunculus ti je stvarno prekrasan, a ono što si napisala nešto kak ljiljan je graničica - dnevni ljiljan
Kod tebe se sve nešto žuri cvasti, moje narcise i zumbuli tek niču, a kod tebe cvjetni raj |
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam narcisa i za prodat,ha,ha,ha...nisam slikala koliko ih imam,stavit cu sutra...a zumbuli su samo bijeli,kao i ljiljan...a narcise trenutno vladaju..to sam od par grmova uspijela posadit u 10 mjesecu oko cijele kuce...onda znas koliko ih je...
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da se mene pita ja bi napravila rasadnik...svaki dan sam u vrti,mada nemam sta toliko sad...vadila sam neke ruze van (usput zaradila 2 zulja ) nemam muskog trenutno doma..kuzis-izmisljam si poslice oko cvijeca..to me opusta.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak cvijeće ti je lijepo, ali onaj zumbul sam točno pomirisala....mogu misliti kako se lijepo širi njihov miris, pa zato uživaj i za mene...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala...bit ce toga jos....
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene,da se vidi da i ja radim nesto..
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam bila u nabavci cvijeca...morat cu popit puno kavica sa babicama posto su me obdarile cvijecem....ha,ha
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novo posadeno...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nova hotenzija...nasla je mjesto kod mene naravno
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je samo jedna od silnih posudica posijanih sjemenki... kazem vam imat cu sljedece godine rasadnik
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dokaz koliko je toga na pelcanju... mama ni salje cak postom vrbove grancice,posto ja toga nemam tu...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos malo sjemenkica...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je neki mirisljavi grmic ako tko zna sto je bilo bi super...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja ljepotica raste....
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je bandera.....pitali su me da gdje sam to srusila...mama mi je rekla da sam luda... naravno to je vec tu odavna samo nitko nije obracao paznju a ja navlacila i eto sutra krece u doradu da postane cvijetnjak...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kazu mi svekrvino oko...ako tko zna tocniji naziv bilo bi lijepo...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto to je moj vrt u izradi..polako al sigurno... jos je mnogo posla kao sto i vidite al vratit ce mi se... .luckasta sam sta mogu...isla sam cak kupiti napola uvenut bozur kojeg nitko nije htio i na kraju bi ga bacili al ja sam ga udomila i nema veze sto istog imam ovaj ce na kraju biti isto i lijep...obicno mi se to tako vrati...vec sam kupovala namjerno takve zanemarene cvijetice i mogu vam reci da su svi super...
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko si ti napravila od kad mene nije bilo k tebi Svaka čast
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Odgovori | Stranica <1234 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |