frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno Frida sve mi se sviđa
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
evo držač ključeva...rađeno na feti drveta (ne znam kako bih to drugacije opisala)..malo se zacaklilo od blica...
![]() i na istom materijalu Zlato Mamino una salveti... ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
savršeni su ti radovi. Bravo svaka čast
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Super, posebna mi je vaza s kalama i vješalica za ključeve!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako su ti lijepi radovi,a pogledala sam i tvoje slike,stvarno su posebne,prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Frida, predivno!!!
Baš sam i ja ogledavala ploške od grana i razmišljala kaj da napravim. Sad si mi dala ideju! ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo jos nesto najnovije...
Drvena žlica koja je u kompletu s daskom za rezanje ![]() ...pa jedna limenka, vrlo malih dimenzija ![]() ...koja je nasla svoju namjenu ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
držač za ključeve super !!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Držač za kjučeve je odličan,moram ja kod mame u potragu za komadima drva.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Držač za ključeve i daska me oborila s nogu
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Držač mi je baš slatki!
Čekamo jaglace i narcise!!! ![]() |
|
![]() |
|
Bit ce, bit ce, uskoro...
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivno! a tanjur mi je nekako najlipši što se tiče drva, samo nastavi i dalje sa tim. i sama sam počela kopat po bakinoj kući, u radnji, ispod kamina, ma svugdi, samo da nađem nešto što će se meni svidit
![]() |
|
![]() |
|
Evo prva žlica je dobila družicu, a kad dodje treća s motivom smilja poslat cu sliku "L'Occitane " kozmetici ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Jako su ti zanimljive ove žlice, mogu reć da mi se jako sviđaju. .
![]() |
|
![]() |
|
predivne su
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure...a kako sam na bolovanju bit ce sad vise radova...
|
|
![]() |
|
Evo gotov je poklon za jednog lovca...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |