maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danas sam poslala samo 2 paketica sjemenki a ostalo sve saljem u ponedjeljak da ne uvene...
Fany54 i gospinatrava vi ste prve ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
evo nesto sutra saljem od paketica
![]() zelim samo nadodati ako zeli tko agavicu malu ,imam par komada to su ovakve jednobojne ![]() |
|
![]() |
|
naravno... slobodno jos pogledaj...prije nego saljem javim ti..
dodajem samo da adenium ne trazim vise,kupila sam si sjeme... ![]() umjesto njega primam ako ce tko imat viska grancice clematisa.. ![]() |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
e jel može meni uz ono što si već napisala ovaj vrtni hibiskus?
![]() |
|
![]() |
|
Dogovorila detanje na pp kako se i prilici i cure s kojima sam se dogovorila iduci tjedan saljem paketice
![]() želim samo nadodati da ce biti jos i sjemenkica i sadnica al posto je jos dosta hladno stanje je upitno i ne zelim nesto obecati pa da poslije nemam ![]() pusa svima |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Mali je korjenčić od božura ali ću ga podjeliti sa tobom. Onaj lisičji rep se sam rasijava, na njega misliš? Šaljem od idućeg tjedna i drugima sam dužna, popis za sve stoji i želim ispuniti obećanje.
![]() Adresu vidim da nemam pa te ponovo molim pp
|
|
![]() |
|
moze naravno..javi mi se na pp zbog adresice
![]() |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Jeli moze meni sjeme carskog oka,gazenije i nevena?
|
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() ,pratit cu i vase oglase pa da vratim usluge ![]() I da ne ispadne da samo žicam evo šta ja za sada ima za ponuditi od sjemenja. Ponuda-poklanjam 26.1. -ukrasni slak -turski karanfil roza boja -vrtni hibiskus-boja nepoznata ![]() -poriluk por carentan -carsko oko -gazanije-smeđe-naran. -bijela datura -suncokret visoki (al ne do neba vec klasicni ![]() -novozelandski šinat -ukrasni šipak - neven -kadifice žute niske -kadifice šarene niske sadnice jošneznam kako će biti al to cu dopuniti sigurna sam -vinca-puzavac šareni -vinca zeleni |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Ja ti imam tamno rozi božur i sjemenje lisičjeg repa pa ak oćeš pošalji adresu ..imala je jesam al sam izgleda obrisala sa starim porukama
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imam ja sjemenke muškatne kadulje
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
da ne zaboravim samo stavljam sta trazim:
božur lisicji rep ili kako se vec zove... imam i sjemenja dosta za zamjenu al lista je podugacka pa moram sve popisati i staviti stanje sjemenja ..to cu kasnije .. |
|
![]() |
|
ok, ja i malo kasno palim... al skupljam ja po malo sjemenke i tko zna sta jos bude kad pocne sezona
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Maslačak ja za sada imam sve što sam željela, ako mi prezimi
![]() Hvala što si me se sjetila
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Medvjed34 i anči39 javite mi se na pm za adrese...skuplam popise u tekicu da znam kome sta saljem.ujedno nek se jave kojima sam sta obecala a da nisam poslal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo i mene malo medu oglase .. od silnog sadenja ove godine ostala sam opet na pocetku al darujem sta imam..
sjeme mi je slabo ove godine al za sada sta sam vidjela imam nekih biljkica -sadnice noćne frajle-zute, roze - sanica mjehurice -bit ce i koji grmic sarene trave-slika u mom vrtu al stavit cu kasnije i sliku... kad vidim sta jos bude oglas cu nadopuniti... i sjemenjem naravno potrazivanja za sad nemam osim ukrasnih kopriva i sjeme muskatne kadulje ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I ja molim lantanu ,ako tko ima
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bok maslacak7!
se mogu ja ogrebat za sjeme lantane? |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
molim svima kojima sam obecala poslati da mi oproste,radim u 2 smjene i tek poslije praznika mogu slati...molim nek mi se javi,kome sam sta obecala da mogu provjeriti...hvala svima i oprostite na cekanju...
|
|
![]() |
|
a mislim da znam na šta mislis...al ona ti se brzo siri i onda u jesen dobije crvenu boju i poslije popada lisce i oastaje samo kao loza ... to tuda sade za hlad na paprkinzima. ja ti to nemam...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |