moj prvi rad .. |
Odgovori | Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo duda, super je, samo tako nastavi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je nešto u čemu se i sama želim okušat, rad na namještaju, tvoj početak je odličan. Čestitka.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće hvala sad sam malo pametnija ja imam definitivno onaj gušći..samo ja jesam rođena zagrepčanka ali nemam pojma gdje je taj dučkas luminos koji si spomenula?..ako nije problem pa da mi kažeš
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na podršci cure
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lumos Zagreb, Petrinjska 31/1
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Duda ljubavi, meni su pukotine fenomenalne, pa to je namještaj i baš mi se zato sviđaju te malo veće. Svaka čast, čega se ti primaši sve ti uspije. Pusa Lavandi!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da si "purgerica" ali evo otok ti je napisao gdje je taj dućan točno. Tamo si kupi te kistove i vidjet ćeš da će ti biti puno lakše raditi...a za sve ostalo što ti mogu pomoći- tu sam...
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure,hej Franjice ovaj put ćemo popiti kavicu ..jel ima kakvo druženje u ovom periodu 17-21.02
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja Lave : prepametno dijete+čvrsti karakter=jadna ja
Hvala Bogu zdrava je a to mi je najbitnije,sad uči polako engleski stalno me ispituje kako se šta kaže..kaže da mora naučiti engleski jer ovi u crtiću pri čaju hrvatski pa ih nerazumije.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo Lavandine vješalice ispala baš dječije
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u podrumu u Zg našla sam davno zaboravljenu kutiju punu...salveta..kao curica sam ih skupljala ..hehe kao da sam znala da cu ih upotrijebiti nakon 30 god(i onda neko kaže da se stvari ne isplate čuvati)
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sorry kriva slika |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za cracle je bitno nanositi u jednom smjeru, a nije bitno sve u jednom potezu. Bitno, je samo u istom smjeru. Ja osobno nanosim deblje jer mi ljepše ispadne, samo dok se suši kupim jer curi s rubova. Meni je super ovo što si napravila. Bravooooooooooooooo!!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti ide, za krakle napomena - nikada, nikada se ne mijenjati smjer, kako si povukla, kao što vele curke uvijek u jednom smjeru, izaberi koji hoćeš, lijevo pa samo lijevo, ili ukoso pa onda sve paralelno tako ukoso, nije bitno koliko češ dugi potez napraviti, ali možeš razvlačiti lak, pa ovisi o tome koliko si ga razvukla tkao dobiješ i pukotinice. U zagrebu sam 17. i 18, baš bih te voljela vidjeti!
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok curke svatila -livo pa na desno
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda-Lave prvi radovi su ti odlični.Spomenula si da si kao dijete skupljala salvete,sad mi tek pade na pamet da kod mame mora biti jedna moja puna kutija salveta koje sam jako dugo skupljala.Skroz sam zaboravila na nju.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme slavonka pa daj to potraži, bit će nas jaaako zainteresiranih za tvoje salvetice....pusica...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda,koliko nas ima kojima ni nakon dugo,dugo vremena radovi nisu tako dobri.Recimo,ja kod tebe uopće (ne kod tebe,kod tvojih radova)ne vidim nabore kod ljepljena salvete.
Prekrasni su ti radovi
|
|
Odgovori | Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |