moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo duda, super je, samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovo je nešto u čemu se i sama želim okušat, rad na namještaju, tvoj početak je odličan. Čestitka.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
proljeće hvala sad sam malo pametnija
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala na podršci cure
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lumos Zagreb, Petrinjska 31/1
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hej Duda ljubavi, meni su pukotine fenomenalne, pa to je namještaj i baš mi se zato sviđaju te malo veće. Svaka čast, čega se ti primaši sve ti uspije. Pusa Lavandi!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znam da si "purgerica"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala cure,hej Franjice ovaj put ćemo popiti kavicu ..jel ima kakvo druženje u ovom periodu 17-21.02
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moja Lave : prepametno dijete+čvrsti karakter=jadna ja
Hvala Bogu zdrava je a to mi je najbitnije,sad uči polako engleski stalno me ispituje kako se šta kaže..kaže da mora naučiti engleski jer ovi u crtiću pri čaju hrvatski pa ih nerazumije.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sorry kriva slika |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Za cracle je bitno nanositi u jednom smjeru, a nije bitno sve u jednom potezu. Bitno, je samo u istom smjeru. Ja osobno nanosim deblje jer mi ljepše ispadne, samo dok se suši kupim jer curi s rubova. Meni je super ovo što si napravila. Bravooooooooooooooo!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prekrasno ti ide, za krakle napomena - nikada, nikada se ne mijenjati smjer, kako si povukla, kao što vele curke uvijek u jednom smjeru, izaberi koji hoćeš, lijevo pa samo lijevo, ili ukoso pa onda sve paralelno tako ukoso, nije bitno koliko češ dugi potez napraviti, ali možeš razvlačiti lak, pa ovisi o tome koliko si ga razvukla tkao dobiješ i pukotinice. U zagrebu sam 17. i 18, baš bih te voljela vidjeti!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ok curke svatila -livo pa na desno
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Duda-Lave prvi radovi su ti odlični.Spomenula si da si kao dijete skupljala salvete,sad mi tek pade na pamet da kod mame mora biti jedna moja puna kutija salveta koje sam jako dugo skupljala.Skroz sam zaboravila na nju.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
ajme slavonka pa daj to potraži, bit će nas jaaako zainteresiranih za tvoje salvetice....pusica...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Duda,koliko nas ima kojima ni nakon dugo,dugo vremena radovi nisu tako dobri.Recimo,ja kod tebe uopće (ne kod tebe,kod tvojih radova
![]() Prekrasni su ti radovi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |