Moje malo veliko carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Bilo je i nekih prinova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jasmina u kom si kraju? Snijeg i smokva!
![]() Inače daj nađi vremena pa nam sad malo i vrt bez sniježnog prekrivača pokaži!Ovaj dio s borom djeluje kao park!
|
|
![]() |
|
I za današnji kraj ovaj prelijepi tulipan koji me jutros obradovao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bako,ja živim u Sarajevu i u vrtu imam smokvu.Još je mlada i dosad nije bilo ploda.Ali čim može ovdje da prezimi nadam se da će biti i toga.A slikice će da slijede za koji dan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Crni tulipan, meni znači uvijek nešto posebno, moja mama mi uvijek priča da kad sam se ja rodila početkom maja mjeseca, buket koji je dobila u rodilište bili su crni tulipani.
Ja imam dva u vrtu i jako mi kasno cvatu sad se naziru samo pupoljci.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jasminaaa,prekrasno cvjeće imas!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jasmin,predivno je
![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Jasmina za sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Procvjetala i zvjezdasta magnolija iako je samo oko 1m visine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tulipan, a tek magnolija - sve jedno ljepše od drugoga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Crni tulipan i bijela magnolija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
magnolija je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ova magnolija mi se jako sviđa,mislim da će na popis
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Evo i nekoliko tulipana koji su me danas obradovali
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Prelijepi zumbuli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I bilo je i prelijepih poklona
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ovaj salix od Alise-hvala Alisa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
predivno,potvrdujem,danas vidjeno u živo....Samo ima toga još,što krije od nas..Prdivnih prinova ima,koje su se skupile predhodni mjeseci.....Čekam i te slike...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |