Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mini dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mini dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 10:01
moguce,moguce
cekamo slikice
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 18:15
,,....već sam htio nešto loše reći za lupinuse. Ma problem su puževi. Ali kad kažete da je bolje van odmah posijati. A može li i u hladni staklenik?
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:00
Dominqo samo vi posijte, pa kad kasnije ojačaju prebacite u vrt.... valjda će se puževi preplašit....
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:03
Ništa se ne može radit vanka, bura, krupa, kiša, pa ispočetka.......nešto sam zasadila nešto je ostalo i čeka bolja vremena...
malo ružmarina, tratinčice žute....
pittosporum nana
ostatak nezasađenog....
proklijali tulipani
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:45
....pogled u vrt....
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:51
thuja sa crocusima -tek su nikli...

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:54
Ups tvoje su lukovice već sve rascvjetane, što će tek bti za mjeseca dana, tek onda nastupa pravo šarenilo, ai red kad za 5 tjedana dolazi proljeće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 12:29
No,kod tebe je več pravo proljeće .
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 13:38

ovi tvoji važići sa biljčicama kao da su slikani kod mene, imamo potpuno isti asortiman

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 15:34
ono gore ljubičasto iznad slike sa thujom je? Ne mogu odgonetnuti
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 15:35
baš sam bezobrazna,krasno ti je cvijeće
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 20:10

Hana mislim da je Hebe "Maria" - hvala

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 08:54
kod tebe polako stize proljece
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 19:43
Ne mogu vjerovati, pa ti već imaš i narcise i zumbule a istina je da imam stare naočale no reci mi je su li ono ljubice ispod narcisa?
Kod mene je tek lišće izašlo a drže se samo mačuhice a ti već imaš pravo, pravcato proljeće!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 21:24

Franjice.....da samo znate kako ovde dere bura, Crymislim da će sve potamaniti.....je to su male ljubice. Kad završi bura morat ću ponovno sve slikati da vidite što je preživjelo.....

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 16:05
Radovi oko proširenja vrta  nikako da zapravo započnu, svako malo po malo kako se ukaže malo lijepog vremena MM i ja nastavimo sa raskrčavanjem, neke biljčice sam posadila - čini mi se da je Osteospermum smrznuo, ostalo se drži - za sada.
Uglavnom ništa od radova za sada- sve biljčice koje su čekale za sadnju preselila u zatvoreni prostor-...dolazi snijeg i mraz.....Cry
Bar još 10-tak dana nema vanka......nikakvih radovaAngry
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 09:13
Uf, Uf, imam sličan problem: radovi u preuređenju vrta i zidanju trebali bi započeti ali nikako da uskladimo slobodno vrijeme sa relativno pristojnim vremenom vani, jučer je bilo tako mirno vrijeme a mi došli prekasno iz posla. Već znam, kad se vrijeme smiri bit će sve navrat nanos.
I kod mene, minimode, sve stoji i čekamo bolje dane, ne možemo protiv prirode, strpljen spašen....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 09:45
Kakav lijep pogled na tvoje biljčice! smile71Mi kontinentalci se opet borimo sa snijegom.
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 10:35
Što je bilo, bilo je - narcisi su svenuti od bure i snijega a o ostalom da ne pričam....što sam mogla sve sam sklonila u zatvoreni prostor....kad sve ove vremenske nepogode prođu zbrajat ću ____...Broken%20Heart
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 10:42
minimod držim fige za što manje štete Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.