mini dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moguce,moguce
![]() cekamo slikice |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
,,....već sam htio nešto loše reći za lupinuse. Ma problem su puževi. Ali kad kažete da je bolje van odmah posijati. A može li i u hladni staklenik?
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Dominqo samo vi posijte, pa kad kasnije ojačaju prebacite u vrt.... valjda će se puževi preplašit....
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Ništa se ne može radit vanka, bura, krupa, kiša, pa ispočetka.......nešto sam zasadila nešto je ostalo i čeka bolja vremena...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
....pogled u vrt....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]()
thuja sa crocusima -tek su nikli...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ups tvoje su lukovice već sve rascvjetane, što će tek bti za mjeseca dana, tek onda nastupa pravo šarenilo, ai red kad za 5 tjedana dolazi proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
No,kod tebe je več pravo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
ovi tvoji važići sa biljčicama kao da su slikani kod mene, imamo potpuno isti asortiman |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ono gore ljubičasto iznad slike sa thujom je? Ne mogu odgonetnuti
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš sam bezobrazna,krasno ti je cvijeće
|
|
![]() |
|
Hana mislim da je Hebe "Maria" - hvala |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe polako stize proljece
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ne mogu vjerovati, pa ti već imaš i narcise i zumbule a istina je da imam stare naočale no reci mi je su li ono ljubice ispod narcisa?
Kod mene je tek lišće izašlo a drže se samo mačuhice a ti već imaš pravo, pravcato proljeće!
|
|
![]() |
|
Franjice.....da samo znate kako ovde dere bura, |
|
![]() |
|
Radovi oko proširenja vrta nikako da zapravo započnu, svako malo po malo kako se ukaže malo lijepog vremena MM i ja nastavimo sa raskrčavanjem, neke biljčice sam posadila - čini mi se da je Osteospermum smrznuo, ostalo se drži - za sada.
Uglavnom ništa od radova za sada- sve biljčice koje su čekale za sadnju preselila u zatvoreni prostor-...dolazi snijeg i mraz.....
![]() Bar još 10-tak dana nema vanka......nikakvih radova
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uf, Uf, imam sličan problem: radovi u preuređenju vrta i zidanju trebali bi započeti ali nikako da uskladimo slobodno vrijeme sa relativno pristojnim vremenom vani, jučer je bilo tako mirno vrijeme a mi došli prekasno iz posla. Već znam, kad se vrijeme smiri bit će sve navrat nanos.
I kod mene, minimode, sve stoji i čekamo bolje dane, ne možemo protiv prirode, strpljen spašen....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kakav lijep pogled na tvoje biljčice!
![]() |
|
![]() |
|
Što je bilo, bilo je - narcisi su svenuti od bure i snijega a o ostalom da ne pričam....što sam mogla sve sam sklonila u zatvoreni prostor....kad sve ove vremenske nepogode prođu zbrajat ću ____...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
minimod držim fige za što manje štete
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |