Paprika - Capsicum annuum |
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Korisnik | |
pomme dor
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad i mene zanima što ima tvoj tata ? |
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ništa posebno... Ima te ružice kako ih ja zovem, imao je neke ljubičaste kao patliđani mali samo je ostao bez sjemena, ima neke male crvene kratke... Ma neznam ni jedne po imenu jer ti on to sve dobije od nekoga i tako... Uglavnom voli ljuto pa ih zato sadi....
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove godine kod tate obavezno sa fotoaparatom!!! i sve detaljno slitati!!!
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK na zapovijed
|
|
pomme dor
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Već proklijao Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove koje ti zoves ruzice postoje dvije slicne sorte. Ova koju ja imam i jedna druga koja se zove u prijevodu "biskupova kapa", obadvije sorte su ljute. Probati cu naci na netu fotografiju.
|
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda moj tata ima onu drugo gledala sam malo sliku one tvoje i mislim da nije ista kao ona od mog tate... Ali mislim da nemam nigdje sliku...
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko ima sjeme ljutih papričica???
Ja se u to ne razumijem, ali imam opičenog šogora kojem niti jedna paprika ili feferon nije dovoljno ljut!!!
Sada bih baš probala uzgojiti da ga iznenadim!!!
A kada se one uopće sade (nemojte se ljutiti) jer ja stvarno ne znam ništa o sadnji povrća - zato vas i čitam i učim!!!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet ja. Imam sjeme malecke i jaaako ljute papričice
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha,ha Silvek, sada sam se od srca nasmijala!!!
Ti stvarno trebaš otvoriti veleprodaju ili neko skladište...Jučer sam na forumu pročitala kako se u Rusiji nalazi najveće skladište sjemenja na svijetu, a ja se mislim niste vi ništa za našu Silvek!!!
Još će oni od tebe tražiti sjemenja, jer sigurno nemaju tako puno kao ti!!!
Ako se to sada može posaditi slobodno mi pošalji, i odmah mi reci koliko trebam čekati da imam prvu papričicu, jer oni dolaze od 6-7 mjeseca, i baš bih voljela da mu jednu tutnem pod nos???
Moj muž je iz Baranje naručivao te jako, jako ljute, ali mu tip nije donio, jer se valjda nešto posvađao sa punicom, a mi oboje želimo vidjeti njegovu facu kada proba jednu "ljutuuuuuuuu" papričicu...
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posiješ ih u teglu i možeš ih imati na prozoru, nikako s ostalim paprikama jer će sve biti ljute, za 6-7 mjeseci će sigurno biti, i prije...
|
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukrasna paprčica(jel jestiva) i jedna posebna, a neznam ime,nezna ni suseda koja mi ju je dala i da je više godišnja,pa bumo vidli
to je ta čudna |
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Usljed suše tj. kad paprika ima neredovitu opskrbu vodom, događa se da počne truliti. Dakle, ovo na slici nije bolest, nego posljedica nedovoljno vode:
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vule....
ova druga paprika..(mi ju zovemo zvončići)
je jednogodišnja biljka.....kako je dobra ukiseljena nije jako ljuta....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala ti na infu,al neznam jel bo dozrelela...........
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
trantinchica
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pliz napisite malo o sadnji..ja ne znam..procitala sam da je najbolje uzgajati pod staklom ili prozirnom folijom..al ne znam nis o tome..a zar ne moze na otvorenom?kad?na koji razmak?sto joj pase?koji su joj dobri susjedi a koji losi? hvala |
|
bitno je ocima nevidljivo,samo se srcem dobro vidi..
|
|
trantinchica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam posijala svoje sjemenke paprike..namocila sam ih malo prije toga ,ali nema nikakvih znakova da bude to niknulo posijala sam u teglicu na balkonu..i rajcicu isto al nis..malo sam ceprkala da vidim,isto izgleda kao kad sam posijala..
|
|
|
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo si kasno posijala, ona se sije u 2. mjesecu u teglice, ali još stigne porasti. Ako sjeme izgleda ok, još stigne niknuti, paprika zna biti ponekad tvrdoglava kod nicanja.
|
|
trantinchica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izrasle mi cak 4 biljcice
ali sam ipak kupila sadnice i posadila jucer na vrt..onu rog papriku..zena mi je nudila i baburu i jos neku al eto,uzela sam ovu..cak 8 komada i stavila do rajcice i rukole..valjda bu ok.. |
|
|
|
trantinchica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nicu mi papricice na balkonu..zute,crvene i zelene jedva cekam da presadim,da narastu..
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |