Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - držači za tanjure
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

držači za tanjure

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 08:36
e kad bih jednog imala kao uzorak. Gospon radi sve ono kaj vidi, to ti je stara garda.Možda da slikaš i daš neke dimenzije?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 08:32

meni bi bolje odgovarali oni držači što stoje na stolu...ne zidniSmile

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 07:05
curke, tražile ste držače za tanjure koji idu na zid. Da li ste još zainteresirane za to. Imam jednog gospodina koji bi to mogao napraviti (pokazala sam svoj). Bubamarica nam je nabavila tanjureke pa će nam trebati i držači. Cijenu još ne zna jer mora vidjeti kaj ga košta materijal, ali ja ću za sebe naručiti. Ima li zainteresiranih?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.