držači za tanjure |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e kad bih jednog imala kao uzorak. Gospon radi sve ono kaj vidi, to ti je stara garda.Možda da slikaš i daš neke dimenzije?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
meni bi bolje odgovarali oni držači što stoje na stolu...ne zidni |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
curke, tražile ste držače za tanjure koji idu na zid. Da li ste još zainteresirane za to. Imam jednog gospodina koji bi to mogao napraviti (pokazala sam svoj). Bubamarica nam je nabavila tanjureke pa će nam trebati i držači. Cijenu još ne zna jer mora vidjeti kaj ga košta materijal, ali ja ću za sebe naručiti. Ima li zainteresiranih?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |