Lošinj |
Odgovori | Stranica <1234 15> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvu polovicu svog života provela sam u Velom, a drugu u Malom Lošinju. Nadam se dugokosa da su ti ljetovanja bila lijepa |
|
Sponzorirani linkovi | |
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesu ,prekrasna,mir,tišina nema puno turista ni buke, jedino nas je bilo puno odmaralište
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je stvarno prekrasna, malo me dirnula u srce, jer sam jedan kratki perio svog živo s bivšim mužem provela na jednom svjetioniku na Otoku Cresu, a Malom Lošinju umam i neku rodbinu - nećaka sa suprugom i trei kćerke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekada je ovo bila kapetanska vila
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuća mojih susjeda
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuda vodi ova kalica?
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su krasne slike. Kako je lijepa ona kapetanska kuća, a ne sada samo grade 4 kata i bez ikakvog smisla, kao da nikad nisu čuli za arhitekturu, a nekad je sve bilo u skladu s prirodom.
|
|
život je more
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam tek zašla ovdje. Divnog li otoka. Za nevjerovati je da sam bila dva put u životu. Jednom u Malom i za vrijeme rata tjedan dana u Velom Lošinju. Hotel Punat, rat, nije bilo turista, jeftino, mir i tišina.
Svako jutro na stijenama galebovi i ja!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da me ta kala vodi ponovno u šetnju predivnim otokom ali u mojoj memoriji nema predivnog, miomirisnog raznogbojnog parka pa je vrijeme da i to obiđem.
Lutam samo po moru (Proljeće spominje bijeli snijeg u Zagrebu, umirem od smijeha, očito je draga naša daltonist ili su je uvjerili da mora biti pristojna...) a sad mi je čak i bura predivna, poželjna nakon što smo danima u nekoj sumaglici, danas u magluštini... predivne fotkice prelijepog otoka i malih i velih mjesta.
|
|
zvonkica
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako se još dobro sjećam , ti si u Velom LOšinju, bar tako mi se čini po slikama?
Volim Lošinj i godinama sam dolazila i na Mali i u Veli. Prepješačila ga uzduž i poprijeko, na Bokafalcu lovila ribe ... i tako dalje i tako bliže! Ne znam kako je tebi ali tu je raj! |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam u Malom Lošinju, mama mi je u Velom (i srce), ali udaljeni su samo tri km.
I raj ima svojih nedostataka, ali ne žalim se i ne bi mjenjala.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onaj ulaz u kapetansku kuću je krasan ima li koja fotka kuće?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam probala da li su vrata otključana, nema preko zime nikoga
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li za jednu malu šetnju?
Nizbrdicom od moje kuće prema moru
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perunike su obilato niknule
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stazicom kroz gromače prema moru
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I već sam na mojoj maloj plaži (kad će ljeto?)
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Galeb je zauzeo svoju stijenu
|
|
Odgovori | Stranica <1234 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |