Bjelovar u slici |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Wally ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo sad ima nekog iz Bjelovara.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Toni, mi smo stacionirani 40 km od Bjelovara i često navratimo vezano uz Lidijin posao.
![]() Što se tiče odnosa grada prema okolnim selima, mislim da je odnos Snjeguljice i njene mačehe tu negdje. ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Ma kako nema,ja sam 13 km od Bjelovara udaljen.Ne stavljam slike od Bjelovara jer na Bjelovarskim portalima uopste nema sliks sa sela samo sve iz grada
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I mene to iznenađuje. Čudno malo ni Bjelovar, ni Karlovac, ni Ogulin, ni Crikvenica, nitko s Krka - našeg najvećeg otoka (ili bar drugog po veličini-ne mogu se dogovoriti), nikog iz Pule - to je što mi je palo na pamet, a koliko još ima mjesta iz kojih se nitko ne javlja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Triša detalja ima no čini mi se da nemamo nikoga na forumu iz Bjelovara.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Božikovine, jednom sam bila kao mala, više nebi ni znala doći do Bjelovara, a sigurna sam da osim ovih tvojih slika ima još predivnih detalja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |