Dnevnik jedne ruze |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nazalost propale su mi 3 ljubičice,neki listovi mi se uopče nisu primili,dok je ostatak ljubičica super! nazalost reznica jedne ruže mi je isto propala :(
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sam 2 ljubičice prije jedno 2 tjedna,i primjetila sam danas da mi na jednoj ljubici na lišću ima rupe! kad sam ljubice donjela kući sve su bile zdrave,listovi čitavi,a sad izgleda da imam problema sa gusjenicama? male stetočine nigdi ne vidim,sta da radim? list mi je otpao,sad je samo stabljika ostala,ako list stavim u zemlju hoče li se primit?
listovi ljubica koje su bile u vodi usahle su a taman su počele pustat mali korjen,i bas kad sam se pondala da sam ljubicu spasila listovima i da cu je tako spasit i sačuvat ono na kraju nista! |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svakako pronađi gusjenicu koja uništava listove tvojih ljubičica.One su neuočljive jer su iste boje kao i list.
I ja sam se namučila dok sam ju pronašla .Htjela mi je pojesti cijelu pelargoniju. Zdravi list ljubičice upikni u zemlju i uz veliku strpljivost niknut če ti nova biljka. |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo slika mog balkona i malog kutka u dnevnom boravku
pogled sa balkona na Mosor malo cvjeća,ruze su gore u onim prvim slikama,ovo dole su hortenzije,1 mini ruza,i reznice ruza,no nazalost propale su ambasador,lili marlene,i double delight reznice om/albums/hh382/miatina/Picture258.jpg[/IMG] sonia kutak u dnevnom boravku mamn qumkvaj |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova slika je trebala ić s onom prvom gore al mi nije uspjela vec ovako zasebno |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas su mi stigle lukovice amarilisa od Hotrija! jedna lukovica je pustila mali list i ima novi izboj sa strane lukovice,lukovice su posadene i sad cekam da se prime.
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose,drago mi je da ti se bar nešto primilo od ruža.Baš ih je lijepo vidjeti kako puštaju zelene listiće dok se njihove mamice u Zagrebu još smrzavaju .
Imaš jako lijepo cvijeće u sobi.Pogotovo su divni amarilisi. |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam isla zalit cvjeće na balkon,kad ono sve u pupu! ruze,hortenzije,mini ruza puna novih izboja... vrime je bilo lipo pa sam posadila lukovicu amarilisa koju sam dobila jos u 11 mjesec,vani je prezimilo na hladnom i u novinskom papiru a danas posadeno,nadam se da ce primit i da cu uskoro imat jos jedan amarilis.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ura za tvoje biljke!
jedva cekam da se i kod mene pocnu buditi |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose, svakim danom opravdavaš ime na forumu, vidim neke ruže se pelcaju, uspjet će moraju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose ti si jedna sretnica... već možeš uživati u cvijeću a osobito u ružama!!!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene je sve to nekako brzo.... tek sto je lisće otpalo sa hortenizja one su ponovo u pupu,ako ovako nastavi sto ce biti na proljeće? ali zato ljubice sporo uspjevaju
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lukovice amarilisa koje sam dobila od hortija su krenule! počeli su nicati mali izdanci! (kuc kuc u drvo)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi će ti biti predivni, a hortenzije i kod mene već pupaju, pa mogu misliti kako je kod tebe sve puno naprednije.
|
|
RIJEKA
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posadeni đirani koje sam dobila od kaće,čuvarkuća,3 grančice hibiskusa,i sestri posadila njene spice raznog voća:limuni,naranče,nesto je već nabubrilo i niklo jos u vodi,sad sam to posadila pa da vidimo sta ce bit od tih špica.
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da ja tek trebam nabaviti ruže do tada se šlepam i uživam u tvojima
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutros mi je stigao paketić od mame,pa sam se odmah dala na posao
prvo su posadeni tulipani i narcisi zatim sam posijala sjemenke nevena,hibiskusa,bucmastog suncokreta i vučike,no zbog nedostatka posuda za sijanje je posluzila i kutija od mljevenog mesa ovako to izgleda na balkonu posluzila je i kutija od namaza ovo sam nedavno posadila ova 3 kaktusa slika nije bas najbolja ovaj sukulent imam godinama sad cvate |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi
hibiskusi-pelceri koje sam na kavici dobila od kaće,zazelenilo se na vrhu,uskoro ce izbiti listovi pelceri viseće pelargonije |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Rose ima biljčica za cjeli Split, izgleda da će sve biti uspješno.
Jučer sam ti poslala malo lukovica, valjda će stići ponedjeljak.
|
|
RIJEKA
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dana s sam posadila anemone,frezie,allium i tigridiu. Hvala Trisa! Jos samo da vrijeme krene na ruku pa da se sto prije primi. narcisi i tulipani svakim danom sve vise proviruju,oni če mi medu prvima procvjetati,bas se veselim!
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |