Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1234 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto sam radila po photobuchet-u ali sve sam vratila kako je bilo (možda samo treba napraviti refresh stranice - to je ona ikonica plava polukružna strelica)
Evo za Korijenka i sve otale još malo mora... Pogledi s mojih terasa |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo već sam na ovoj prvoj slici, sjedim na terasi, uživam u pogledu, tamo u daljinini gledam kad će proć kakva barčica, čekam da stigne Lantana, nosi nam sok, ugodno čavrljamo, bliži se večer, uživam u zalasku sunca- zadnji red slika.... nemam pojma gdje sam, dali sam na otoku ili u mjestu uz more, totalno nebitno - PREDIVNO JE ......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana predivno, očito si sve vratila kako treba, jer više nema praznih mjesta, super su ti slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas slikano, sunce i ovaj predivni žuti cvijet. U godinu dana prekrio je zid i narastao oko 2 m.
Da li netko zna kako se zove ovaj cvijet? |
|
život je more
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana koje je to mjesto na moru??? Bol ili ???
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana šta si ovu divnu žutu penjačicu kupila ili si je sama uzgojila. Moramo svakako doznati koji je to cvijet a onda hitno u nabavku. Nisam to nikad vidjela, predivna je. Koliko sam skapirala ti si na Braču i to ti vjerojatno preživi zimu. Ajde ljudi javite se, netko sigurno zna više o ovoj ljepotici.
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bol na Braču
Ovaj cvijet sam dobila izdanak od susjede. Raste ko lud. Meni prezimi, kad ocvate ja ga porežem i opet naraste 2 m. Mladih ima koliko hočeš, a kad ocvate ime i sjemenja. Meni odgovara da ide u visinu jer sam željela prekriti zid, ali nije penjačica. Ja sam glavne grane prikačila na žicu u zidu. Evo još jedne slike tog cvijeta i bršljana koji su prekrili cjeli zid. |
|
život je more
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada nam znalci otkriju cvijet i kažu da li može preživjeti na kontinentu, spremat ćeš pelcere...može???
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro to mi je jasno kako si ti to izvela ali pitanje je da li je to grm i da li može rasti samostalno bez da ga se prislanja uza zid ili da ga se veže za nekakvu stubicu.
U koje doba godine si ga posadila? Da li si ga dobila ukorijenjenog ili si samo tako zapiknula pa što bude. Ja bi se preporučila za jednu reznicu ali najprije moramo doznati ime biljke i nešto više karakteristika. Kakav je miris ?. Ponekad vidiš predivan cvijet a kad ga pomirišeš - ništa !
Joj kako si me zaintrigirala. Ja sam ti ko Triša kad nanjuši nešto plavo, tako je meni sa žutim.
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako nije uz zid onda ga treba vezati jer su grane visoke, a tanke pa pada. Ima sjemenja, a ima i mladih izdanaka s korjenjem koji se primaju bez problema.
|
|
život je more
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana ajde please vidi ako se mogu ogrebati za koji izdanak sa korijenjem, nekako ćemo već to istramakati, ja sam na opatijskom području.
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da sam bar prije bila na forumu, evo moji iz firme bili u Opatiji pa sam mogla poslati. Pošalji mi adresu na pp i poslat ću ti.
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš ima grebatora ko u priči, Biljka je predivna, ali kad nabaviš plavu inačicu, preporučam se. Korijenko i Franjica je luda za žutim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako to da Franjica još nije nanjušila ovu žutu ljepoticu ?
Franjiceeeeeee, brzo kod Lantane na terasu na kavuuuuu.
Kako sam bezobrazna a nisam ni pitala da li smijemo !!!
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja Triša isto volim plavo cvijeće, ali ovog nema plavog. Nego danas sam nabavila grančicu plavog krumpirovog cvijeta pa neznam kako zakorijeniti odmah u zemlju ili prvo u pitar (teglu).
|
|
život je more
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana dušo ja imam dosta plavog cvijeća pa ako može koji korijenčić od ovog odužim ti se... a krumpirka bi ja prvo u teglu pa tek kad se zakorijeni onda u zemlju. A ako ti "rikne" (ne daj bože,puj,puj,puj) imam ja krumpirka pa nemaš straha za nove...
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može Hana ako sam ja dobro pročitala da si ti iz VŽ, a VŽ je moja druga ljubav poslije Bola i svake zime idem u VŽ, doći ću i ove poslije Božića. Javi se i donet ću što ti treba iz mediteranske kolekcije.
|
|
život je more
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super! Hvala ti puno.... samo ne bude li iza Božića prekasno za sađenje? Samo pitam.... a ti si svakako dobrodošla,bilo kad
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MM prije pet dana krenuo prema VŽ zaksnili smo, mogu ti i poslati, a možda i ja dođem prije. Dogovorit ćemo se.
|
|
život je more
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može,pošaljem ti pp
|
|
Odgovori | Stranica <1234 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |