Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tayberry
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tayberry

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 19:41
Evo i mene, svakako sam zainteresirana za kupnju desetak sadnica, s tim da ću ih saditi u vikendici u ogulinskom kraju, pa se nadam da neće biti problema. Sada imam maline i kupine. Nisam zadovoljna s kupinama, to su one bez bodlji, ali nisu mi dovoljno slatke, iako budu crne i same otpadaju.
Zato bi probala s tvojim tazberryma.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 20:39
Triša ovo je baš ukusno i meni nije bilo kiselo.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 21:49
i ja se javljam za 5-10 sadnica Smile
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 23:08
A kako one podnose sušna područja dalmaccije?
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 08:39
Originalno poslano od člana skitnica skitnica napisao:

zapisujem se za 10 kom.reci hočeš adresu odmah ili na proljeće i kada na proljeće.

hej skitnice...nema frke, u proljeće se čujemo pa mi daš adresu..Smile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 08:40
Originalno poslano od člana Dalmax22 Dalmax22 napisao:

Triša ovo je baš ukusno i meni nije bilo kiselo.
Smile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 08:41
Originalno poslano od člana Dalmax22 Dalmax22 napisao:

A kako one podnose sušna područja dalmaccije?
e, to ti ne bih znala reći...Embarrassedprobaj sa dvije tri pa ćeš vidjeti...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 09:46
na ovo mogu ja odgovoriti
jako loše podnose....odnosno ne podnose....treba ih puno zalijevati
moji su preživili ali su slabo rodili....a maline su mi se osušile i pored zalijevanja
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 11:32

hvala iris...da, onda bi trebalo neko navodnjavanje...

Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 16:29
Iris ako kod tebe ide slabo onda sta cu ja
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 18:02

dalmax ako si mislila na selo posaditi mislim da ne bi bilo ništa od njih jer treba ih redovito zalijevati

valjda će kod mene biti nekoliko mladica pa ćeš dobiti da probaš Smile
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 13:27
Moze!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2008 u 18:45
Ja imam tayberry već 10 godina i mogu reći da sam oduševljena tim voćem. Mi smo kupili 4 ili 5 sadnica, tek da ogradimo povrtnjak da pas ne može unutra, ali su onda bile oko 50 kn komad. S obzirom da nemam puno (sada je to 8 grmova) mi ih se užijemo jer dođu prije ostalog voća, a od viška napravim sok, džem, zamrznem. S obzirom da sam lani ukuhala 25 flašica džema ove godine sam pokušala napraviti vino.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 15:47
Kat.rea i sve to si napravila od 8 grmova? Tako dobro rode? Ako da onda super,ja sam od Miška (Miškice) naručila 20 sadnica
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2009 u 14:46
Miško, računaj da ću i ja naručiti sadnice (oko 10 kom.). smile161
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 21:22
Kako sam kupila sadnice aronije, zanima me što je s obećanim sadnicama tayberrya - zbilja bi ih voljela kupiti.
RIJEKA

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 08:29

halo triša...ako bude sve po planu, čujemo se na proljeće...tamo negdje u 3.-4. mjesecu kad izbiju vanSmile sve sam vas fino popisala i zapelcalaWink

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 08:45

Hvala ti puno, znaš, a vidiš i sama da nas hvata već neka proljetna groznica, pa se brinemo.

U Rijeci je i naša Mikica, svakako računaj na nju, jer sigurno će ti se javiti.
RIJEKA

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 08:48
možda vas u Rijeci pomalo hvala proljeće Smile kod nas je još snijeg pa ni ne razmišljam o proljeću...mi smo se u nedjelju sanjkalismile117
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 08:42
miškopiško, ubilježi me za 5 sadnica pa mi javiš kad se bude trebalo saditi!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.