Mjehurica - Physalis alkekengi |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow! mene odusevilo...nisam znala da je to jestivo uopce...ja je imam zbog aranzmancica..lampioni su mi super boje...moram se malo vise informirati...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može li prezimiti vani ili ju treba staviti u teglu i spremiti unutra preko zime ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja kupila jućer sjeme i nikada do sada nisam imala posađenu mjehuricu,ali me oduševila spoznaja da je i diuretik i uopće da je jestiva.Pošto mi znaju nateći noge mislim da će mi biti dobra i za lijek.
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prezimljava u vrtu. |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razmisli gdje ćeš posijati mjehurice jer se one jako šire podzemnim vriježama. |
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li bi joj bilo dobro ispod stabla smokve,tamo je malo u sjeni ,a može se širiti kuda hoće.Tamo sam je namjenila staviti,pa ako hoće nek se širi neće daleko jer okolo se kosi travnjak.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod nas je ima u vrtu, ali se sustavno uništava, kao korov... što je meni jako krivo
ali pokušati ću je prenijeti u teglicu, to sam kod nekog vidjela i jako lijepo i efektno izgleda |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
juhu meni izlazi mjehurica (hvala Lantana) strašno sam vesela,prošle godine je bila malecka i čak sam mislila da je neću više vidjeti kad je nestala zimi ali evo izlazi i listići izgledaju vrlo jaki
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, prekrasni su lampioni.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fizalis je prekrasan ukrašen injem, ali i znalački odabran motiv s prekrasnim bojama jesenjeg lišća.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mari stvarno si ga lijepo uhvatila , izgleda kao neki bombon sa šećernim prahom
kod mene ga drže za korov i stalno čupaju, malo ga je ostalo pa sam djelić posadila u teglicu meni se jako sviđaju i u ovom - čipkanom izdanju |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam moje sve pobrala, osušila i sad krase suhe aranžmane, da zaboravih puno sam i poklonila
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu ti niknule mjehurice iz sjemena? Ako nisu javi, poslat ću ti sadnice, samo javi na pp. Ko što Cimi kaže, jako se šire i moraš ih staviti tamo gdje neće smetati drugim biljkama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
POZDRAV IZ SUSJEDSTVA.ENRIKOVA NONA.jedu li se te bobe pošto je nešto slično bilo u kauflandu za kupiti. Jako su ljepe za dekoraciju ili sam nešto slično vidjela u šumi.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ih nisam probala ali kažu da su jestive, dobiješ sadnicu na proljeće
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Darija,one što se prodaju u Kauflandu su ti Peruanske jagode,bliski srodnik ovih ukrasnih ,samo one imaju veći plod i zlatnožute lampione. Peruanske jagode su jestive,no isto tako se treba paziti da se ne pojede više od 6kom,jer to izaziva dehidraciju i probavne smetnje.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su vam mjehurice .
Mislila sam, kako mi je pok. nona govorila da je otrovna, a ono samo lampion. Hvala na inf. Učim, učim. |
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |