|
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 113> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Ja zaista uživam radeći decoupage ![]() Iz vlastitog iskustva, kad se ( pravilno ) nauči salvetna tehnika, sve ostao je stvar mašte.... ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Slažem se da je salvetna tehnika jednostavna ali su joj mogućnosti zaista velike ![]() Naravno da ne moraš biti neki experti za umjetnost ali ipak moraš imati bar malu notu " nečega " ili bar " oko " za to ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala draga ( voajerka ![]() U nedostatku inspiracije, fino izabereš nešto kaj ti se sviđa i fino probaš prekopirati ili napraviti nešto slično ![]() Pa kad vidiš da to i nije tako teško, inspiracija će i sama doći ![]() |
||
![]() |
||
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
![]() |
|
hipi radovi su ti pravo umjetnićko dijelo vidi se da radiš iz gušta i da to voliš al i za to treba imati šlifa i mašte svaka rukotvorina se radi iz duše i srca
![]() |
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() |
|
MARKEZIT radovi su prekrasni.Prvi puta kada sam čula za salvet tehniku bila sam oduševljena i stalno sam nešto tražila o tome.Međutim još nemam hrabrosti da nešto isprobam napraviti.Želja mi je da napravim neku sliku,Koje ljepilo. |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Ja sam u proljeće kupila kistove i ljepilo i lak u jednom pa sam išla probati...
Ali mislim da će to biti zanimanje za zimske dane definitivno - sada cvijeće ipak ima prednost!!!
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala ti Markezit ![]() Zaista se sve više pronalazim u tom svom decoupagu...i to mi dođe ko " odmor za dušu " ![]() Btw, inače radim u informatičkoj firmi... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Tak sam i ja krenula prošle zime....kao to će mi biti " zimski hobby " .....a kad ono...postala prva ljubav ![]() Za cvijeće imam vremena prek dana ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Evo još malo radova:
Kovčezići: U Shabby shic stilu ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fotografijama ( nisu crno bijele, već sepia..kak bi izgledale staro ) ![]() ![]() Da Vinchijevom Ledom ![]() ![]() Glagoljicom ![]() sorry, nekaj me zeza Imageshack...sve mi je z brda- z dola ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Ja na žalost imam malo slobodnog vremena: posao, sin, kuća....Tako da uvečer budem jako umorna i onada mi ne pada na pamet ništa drugo osim kreveta...
|
||
![]() |
||
![]() |
|
[/QUOTE]
Ja na žalost imam malo slobodnog vremena: posao, sin, kuća....Tako da uvečer budem jako umorna i onada mi ne pada na pamet ništa drugo osim kreveta...
Slabo ti je opravdanje ![]() I ja imam ubitačan posao ( radim u stranoj firmi gdje nema trc- mrc )... a doma (kuća, ne stan,da se razmemo ) imam kćer od 15 ( pubertet u svoj svojoj jačini) , sina od 3,5 ( još uvijek strka oko pelana i sl. ![]() ![]() ![]() Pa se još uvijek stigne ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Svaka čast Hippy ti si onda hiperaktivna kada sve to stižeš opslužiti...
Ovo ti je kompliment da ne shvatiš pogrešno!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ma kaj bi shvatila pogrešno ![]() Sve ok. Znaš kak se kaže, da se sve stigne kad se hoće ![]() I meni je dugo trebalo da sve posložim ( djeca, muž,kuća, posao i dr. ) pa da se mogu i ja baviti nečim samo svojim ![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
Ajd mi otkrij tajnu fotojgrafija. Kak si njih zaljepila? Kakav je papir fotki? Jesi kupila bijelu salvetu pa isprintala na njoj fotku ...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ne, to nije na salveti. Isprintala sam ih na najtanjem kopirom papiru ( za printer )ne znam na pamet koja je to gramaža papira.....ali najbitnije je uzeti što tanji ![]() .....i dalje sam ih obrađivala salvetnom tehnikom..( ljepilo + lak )...i to je to ![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
A kak bi to ispalo na salveti??
U ponedeljak bum probala! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Već sam ja to sve isprobala ![]() Kad bi si našla nekaj zgodnog na netu, isprintala bi na salveti....problem je samo naći pogodnu salvetu za printer ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Eh, vas dvije sada već pričate o "višoj matematici"!!!
Šta printanje na salveti? Šta ineternet???
Šeflera imam ti ja jako lijepih salveta!!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
" Šeflera, imam ti ja jako lijepih salveta!!!!!" Krasno...a mene, ko šljivi ![]() AK hoćeš da te podučim toj " višoj matematici " molim lijepo, salvete na vidjelo ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() Visoka, viša, najviša! Kaj buš! Norci bili norci ostali! Zakaj jednostavno ak može komplicirano! A kaj se tvojih ljepih salvetica dotikavle- prihajaj ti k meni na kavicu sa vrečkom pa bumo vidli da li ipak trebam printat - j... sliku svoju! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |