skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori | Stranica <1234 19> |
Korisnik | |
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim radi se i neka. Lovor višnja može rasti i kao drvce, onda i cvate i ima prekrasan cvijet, ali ima puno toga što možeš uzgajati kao drva, napr. oleandar, ako ti se sviđa ili možda lantanu. Ali već ćeš ti nešto smisliti, a pomoć ćemo s onim što imamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uuu super! jedva cekam kako ce to izgledati?
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oleander je lijepa biljka samo što on nemože oststi vani po zimi,i onda kad ga izneseš van na proljeće ne stigne se lijepo rascvjetati kao uz more.kad odem negdje uz obalu vidim jako lijepe primjerke i bude mi žao što ne cvate tako bujno i kod nas.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čim ima veze s cvijećem ja sam oduševljena, ali i ne mora nekad imati veze, jer vidjeli smo i drugih lijepih slika.
|
|
RIJEKA
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo gledati nastanak vrta.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svašta si ti tu naumio lijepog napraviti.Kaj se bare tiče,tu poima nemam (pogledaj temu vodeni vrtovi,možda kaj ima) no mislim da ti ispod krtice nebudu rovale.
Gdje to misliš posaditi to neko drvce uz ogradu? Vidim da već neko imaš pa pazi da ih nebude previše tako blizu jedno drugome.A i zbog bare,ako misliš tu uz ogradu gdje je bara.(zbog opadanja lišća,hladovine na bari i ko zna čega sve ne)
Prije sadnje,još provjeri ispod kojeg drveta može nešto rasti jer ispod dosta njih malo šta hoće rasti.
E da,i zakaj bi tu drvo sadio?
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
riješio sam problem. tamo gdje je trebalo ići drvo,a to je uz betonsku ogradu tamo gdje sam nasipao novu zemlju,e tu ću posaditi bambus.naravno moram riješiti problem korita da mi korijenje ne izbije sastrane
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti baš mislila predložiti albiziu, ali vidim da si se već odlučio za bambus
samo pazi jer kažu da je dosta invazivan i moraš ga ograditi do granice preko koje ne želiš da se proširi (staviš/ukopaš neku dasku/pregradu u zemlju) baš je zanimljiva ova tema koju si otvorio stvarno je interesantno pratiti nastanak malog raja - korak po korak |
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ili ču zabetonirati ili ču naći plastične četvereugaone posude.jedino neznam koliko duboke moraju biti
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da polako napreduju radovi.Kod mene je izbetonirano dno jezerceta i imam algi za izvoz,ali verovatno ima nacina kako ih se resiti.
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za akvarije neki preporučuju puževe jer ekološki unište alge koje se hvataju za staklo. Moguće da probate u jezercima. Ako ih pojedu dok su mlade moguće i pomogne. Najobičniji barski puževi. A negdje na forumu sam pročitala da oko poodne tri četiri sata jezerce treba biti u hladu pa se onda alge manje razvijaju.. Da se razumijemo nemam vlastitih iskustava, pa sad nemojte radi mene seliti jezerca.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam dal ti budu koristile te plastične posude.Tu ti se budu korjenčići provukli van.Imaš u vrtnim centrima plastiku za obrubljivanje gredica, raznih visina i nije skupa.Uzmi nju i ukopaj je u zemlju oko bambusa(onda u proljeće ubaci okolo bambusa ukrasni slak da ti bambus cvate.Meni je uz bambus niknuo taj slak i baš lijepo izgleda)
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na savjetu,stim bambusom nisam načisto.moj susjed ga ima i to bez tih ograda,je da se širi okolo ali mi to ne djeluje tako strašno.ja bih ipak stavio te ograde,ali neznam koliko duboko treba ukopati,odnosno do koje dubine ide korijen od bambusa. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova Shashina ideja s bambusom i slakom je super, nadam se da će ti koristiti. Ja doduše nemam bambus u dvorištu, ali imam slak, koji je "poludio" i stvarno je predivan. Već sam počela skupljati i sjemenke.
|
|
RIJEKA
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda ti nema druge,šalji
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super!
Kad ti dovršiš jezero, ja ću imati sve informacije iz prve ruke....šalim se.....
Najavila sam ukućanima da želim jezero, fontanu...baru...lokvu....bilo što.... samo da žubori....
|
|
Odgovori | Stranica <1234 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |