Monnin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1234 27> |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam sklepala komposter od starih paleta i obojila kreč-bojom izvana, sliku okačim kasnije... |
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikicu???? Baš me zanima
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti je krasna klupica
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moj sklepani komposter od starih paleta, nadam se da će služiti:
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas mi je dan super za posao, napokon pala kiša i to obilna!Bacam se na presadnju male salate, crnog korijena, bijele repe, a kupila sam i sjeme kamilice pa ću i to negdje uglaviti.
Nemam puno mjesta u povrtnjaku, nek* se guraju, gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
komposter super izgleda Kamilica poboljšava okus krumpiru i kupusnjačama
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti komposter
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo majstorice! sve je super, a klupa je
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sad imam "psihičke pripreme" za sijanje cikle i muškatne tikve nektar (piše da je mogu još piknuti u zemlju), kao i neke cinije i bijeli šlajer...samo dok popijem kavu do kraja
|
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaa!!! klupica je pre-pre-preslatka!!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super! Palete! Stalno razmišljam što se od njih može bapraviti!
Pogledaj kod Goga ( valjda nisam pobrkala imena ). On je napravio vrtnu garnituru od paleta!!!
Kompostijera je odlična.....nije uopće sklepotina!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikla posijana! Vrt kao pusica(poslije uređivanja), korov u tijeku istrebljenja svuda okolo, a ja....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna svima nam je tako zbog korova, ja već s mora sutra jurim u vikendicu jer vodim isto borbu s korovom i ako me nema 10 dana, znaš i sam što se dogodi.
Kompostište je super, moram slijediti tvoj primjer.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ako si gotova, možes doći na ispomoć u moj
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK, rado, ali sutra me čeka još posla, pa onda košnja travnjaka (kojeg nema malo )...srećom pa dragi preuzme ...osjećam se kao upitinik grbavo od saginjanja.... |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet nešto posijala....narst će to brzo
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas majstorim po garaži...pravim lude vrtne gljive (kao ukras), evo prelakirane su i suše se, kasnije još bojanje kapica
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast!majstorica si prava!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć prije mraka utamanili neke divlje kupine (rasle su preko svake mjere), nismo mogli više vladati njima, podivljale skroz , postale su već prijetnja nekom zidu!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I čuvarkuća je dobila novi dom, već ima i malu dječicu
|
|
Odgovori | Stranica <1234 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |