Paprat |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
on the cloud ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa nisu valjda. Ako ne zanovijetaju, ako su poslušne i dobro napreduju, e, onda bi se možda mogle već i ženiti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pogodila si u živac, obožavam paprati, doduše imam one sobne, ali ove su savršene. Ne znam u kojoj su fazi, nadam se da nisu u pubertetu, jer sam prestara za te gluposti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
on the cloud ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 258 |
I ja imam paprati, one prave autohtone, šumske, također iskopane dok su još bile male, a sada nakon nekoliko godina i nisu više na razini djetešceta. Sada su već velike, na ozbiljnom nivou adolescenta.
Ne mogu raspoznati jesu li slične ili se ipak malo razlikuju, no, tvoje su lijepe, bujne i zdrave.
Ni moje ne zaostaju mnogo.
Jednoga dana kada sve fotografiram predočit ću ponešto iz svog "skromnog" vrta.
Uskoro odlazim u njegove tajne odaje. Toliko posla... toliko... I toliko zadovoljstva...
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
ja sam čula da je dobro sušenu staviti u jastuk protiv glavobolje
jel to istina |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ustvari neznam kam da stavim ovu temu nego u trajnice!
Jako volim paprat, onu šumsku. Naravno da sam si ju priuštila- otišla u obližnju šumu sa štihaćom i preselila tri malca koja su bila maja,maja. Obzirom na njeno prirodno stanište zasadila sam ju u zemlju malo bogatiju humosom i u hlad- da se osjeća kao da je u šumi!Totalno nezahtjevna biljka- posadi i gledaj kako raste! Jako se brzo prilagodila i u 4 godine su se oni maje,maje paprati raširile. Evo kutak za paprat! ![]() ![]() Davno , davno sam načula da je paprat i dosta alergena biljka na koju ljudi znaju biti jako alergični radi njenih spora ili pora ili tak nekaj. Uglavnom one točkice kaj su na donjoj strani lišća crne boje. Meni nije niš od nje! Osim zaraze uživanja i izležavanja dok ju gledam. Prosim da me se nadopuni - hvala! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |