Paprat |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam onu "kućnu" paprat - ali još nemam sliku
a i ovu mi je stari nabavio (donio sa otoka kad je čistio masline, kaže da tamo rastu kao korov) ali ne znam kako se uopće zove ta biljka |
|
Sponzorirani linkovi | |
on the cloud
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 258 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takvu "papraticu" imam i ja.
Donijela sam je s Hvara. Virila je iz jednog suhozida i sva se skvrčila od vreline.
Nakon sadnje u kontinentalnim uvjetima nije niti malo posustala.
S obzirom da je posađena s južne strane, odolijeva svim zimskim nedaćama. Ne naraste visoko i odličan je izbor za suhe kamenjare.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je zlatna paprat, raste iz kamenih međa na sjenovitim položajima....iznenadila me je i sam niknula iz mog zida.... upravo sam to otkrila, a toliko puta sam je prenosila bezuspješno...
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet ja s pitanjem. Kupila bih paprat za posaditi vani, htjela bih neku drugačiju od šumskih (na prolječe ću u šumu, kad mi beba poraste), imate li koje ime za mene, da ne kupim sobnu? Kupujem u Peveca jer nisam iz Zagreba, pa i nemam neki izbor trgovina za biranje.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |