Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paprat
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Paprat

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
on the cloud View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 258
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje on the cloud Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 21:42
Pa nisu valjda. Ako ne zanovijetaju, ako su poslušne i dobro napreduju, e, onda bi se možda mogle već i ženiti Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 21:38
Pogodila si u živac, obožavam paprati, doduše imam one sobne, ali ove su savršene. Ne znam u kojoj su fazi, nadam se da nisu u pubertetu, jer sam prestara za te gluposti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
on the cloud View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 258
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje on the cloud Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 19:46
I ja imam paprati, one prave autohtone, šumske, također iskopane dok su još bile male, a sada nakon nekoliko godina i nisu više na razini djetešceta. Sada su već velike, na ozbiljnom nivou adolescenta.
Ne mogu raspoznati jesu li slične ili se ipak malo razlikuju, no, tvoje su lijepe, bujne i zdrave.
Ni moje ne zaostaju mnogo.
Jednoga dana kada sve fotografiram predočit ću ponešto iz svog "skromnog" vrta.
Uskoro odlazim u njegove tajne odaje. Toliko posla... toliko... I toliko zadovoljstva... Tongue
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 19:41
ja sam čula da je dobro sušenu staviti u jastuk protiv glavobolje
jel to istina
sutra je novi dan
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 19:30
Ustvari neznam kam da stavim ovu temu nego u trajnice!

Jako volim paprat, onu šumsku. Naravno da sam si ju priuštila- otišla u obližnju šumu sa štihaćom i preselila tri malca koja su bila maja,maja.
Obzirom na njeno prirodno stanište zasadila sam ju u zemlju malo bogatiju humosom i u hlad- da se osjeća kao da je u šumi!Totalno nezahtjevna biljka- posadi i gledaj kako raste!

Jako se brzo prilagodila i u 4 godine su se oni maje,maje paprati raširile.

Evo kutak za paprat!

Davno , davno sam načula da je paprat i dosta alergena biljka na koju ljudi znaju biti jako alergični radi njenih spora ili pora ili tak nekaj. Uglavnom one točkice kaj su na donjoj strani lišća crne boje. Meni nije niš od nje! Osim zaraze uživanja i izležavanja dok ju gledam.
Prosim da me se nadopuni - hvala!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.