Senecio rowleyanus /herreianus - krunica |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HM....očito ono kaj je jednostavno, kod mene ne uspijeva...
Lani mi je Vule poslal lijepi niz kuglica...i bilo je super...lijepo se razraslo...a sad..šmrc...borba za život... ...ipak...nadam se najboljem.... Prijašnje dve tri su bile lijepe po ljeti, i cvale i "raskuglile se", zimi bi propale, ova, Vuletova, kroz zimu dobro, a sad u propast.... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa kombinacija sa ovom odsluženom teglom. A još kada se razraste ....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao propala mi totalno a samo sam ju jednom zalila
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e. nona, zato ti je i propala. po mome iskustvu one i zimi traže vode.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e. nona prekrasna je
gdje je našla tako veliku i raskošnu biljku? |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod nas na pijaci za 20,00 kn dali se i vama čini da su kuglice drugačije od one male koju sam upropastila one su bile više okrugle a ove izdužene
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uopće nije puno za tako veliku biljku
ne čini ti se, jesu drugačijeg oblika, ali njega je ista |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ispravite ma ako griješim, ali primjetila sam da ova simpa biljka voli vodu...zalijem ju jednom tjedno dobro i pustim da se ocijedi višak vode,...
jednu sam uspjela uništiti nezalijevanjem, ali simpa mi je pa sam opet nabavila novu i ok je :) malkice mi je propala po zimi, ali mislim da će se oporaviti |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam svoju par godina, ali nije ovako lijepa i velika/dugačka
vjerojatno zato što joj još nisam uspjela ugoditi ili zato jer je slabo zalijem, a sve od straha da ne istruli, moja zimuje na negrijanom divna ti je |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja, nestala, malo pomalo. vjerovatno joj je bilo hladno u garaži. zalijevala sam je redovno.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas simpaticna biljcica,ali ja se ne usudjujem nabaviti ju,strah bi me bilo da mi je djeca ne pocnu otkidati i jesti
|
|
sutnja je zlato....
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam i ja krunicu ,dobila sam je i lijepo mi napreduje ,zaljevam je malo vise nego ostale sukulente i ocito joj to godi jer izbacuje mlade...ne usudim se iznijet je na sunce jer joj očito odgovara hlad
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda moja zato skoro pa ne napreduje... jako malo je zalijevam
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To mi je valjda jedini iz grupe sukulenata koji ne mrda od onih par početnih kuglica.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a moj nema dugo da sam ga dobila a vec baca na sve strane mlade...u hladu je bio (sad sam mu silom prilika prominila mjesto) vidit cu kako ce reagovat i zaljevam ga cc 2 put tjedno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja skoro pa mogu potpisati otok |
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje to ima za kupiti, molim pomoč!!!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |