Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mikicin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mikicin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
Korisnik
Poruka
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 19:54
Hvala,hvala!Ma bitno je da se nešto čeprka.To mi je najljepši odmor.Rogi u ruke i mozak na pašu,ludilo!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 20:29
Bože što si vrijedna, pa zaslužila si kavicu!
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 21:18
Ma kakva sa kavica,šta ne nudiš pivicu,vinčeko ili nešto slično.Kavica, pa navečer,znaš da sam ja već u godinama pa mi kavica samo doda "zločeste" primisli jer mi se ne spava, a ostalo mi paše jer me "pukne" pa lijepo zaspim kao bebica.
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 18:48
Nisam znala kamo da stavim ovu slikicu mojih "Million bells"-a.Ovaj ne znam ni sam kako je preživio.Kada je bio na žarkom suncu malo je krepivao pa sam ga stavila u verandu i izgubio je sve cvjetova a onda sam ga bez veze stavila van na u poluhlad i poludio je!Vratili su mu se nazad cvjetovi i sad je baš lijep ispred limuna.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 19:17
Mikica krasno smile57
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 10:25
znaci da ne treba nikad odustati...divni su!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 15:35
Milion bells - zaslužuju pet +!
Moram priznati vrlo čudne biljke, primjetila i ja! Jedan nakon prve cvatnje ( i pada ) nije cvjetala cijelo ljeto! Sada je u punom cvatu. Ima istu boju cvijeta kao i tvoja!
Uh, koliko je priroda nepredvidljiva!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 18:31
mikica predivan ti milion bells,moj je također iste boje kao i tvoj,ali nema vise od desetak cvijetica na njemu,ni sjena tvome i ostalima koje sam viđala na slikama.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 09:47
mikice, pa stvarno pun pogodak, a da mi uzememo recept za oporavak cvijeća: dakle "baciš" ga u neki kutak i evo rezultata.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 21:41
Mikice zašto si prestala ovdje "raditi"?
Tu sam davno bila, a sad sam uživala ponovo. Nekako mi je ljepše gledati vrtove nakon što nekoga upoznam.
Mikice - supeeeer....
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:03
je ima pravo hoya ..daj koju slikicu..kod tebe je sve fino zeleno
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 07:53
Ma nisam prestala raditi nego mi se fotić pokvario.Već nekoliko mjeseci mu štekaju baterije a mm još nije našao pravu zamjenu za taj fotić.Njemu treba neko vrijem dok sve prouči pa da se odluči šta će kupiti.Eto zato je moj vrt bez slika!smile43
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 08:39
I meni je neki dan palo na pamet da tebe poznam a vrta nigdje... Vjerojatno je "zapao" daleko jer nema slika.
I sad brzo uletim... pa mi je jasnije...
Čekat ćemo da popravite "makinu". Bit će ljepše iznenađenje. Za nas, naravski.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 13:13
mikice,vrt ti je prekrasan
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 13:38
milion bells je prelijep šta mislite da ja stavim na balkon koji je u hladu cijeli dan taj cvjet
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 17:08
Nemoj da ti ja dođem i sve poslikam Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:21
Evo da stavim malo slika jer mi je mm nešto namontirao na fotić pa sam napravila par sličica i opet je sve crklo.
ovo je moj kuš ili žalfija

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:32
Povrtnjak , cvijće i ne baš mala gredica lavandesmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:35
Samo sam probala je li sve ok. sa slanjem.Idemo dalje:
kruškica prepuna cvjetova i tek zametnutuh plodova

rascvjetali božuri

jedan cvjetić novih pletućih jagodica

malo su mi mutne moja maćuhice ali bolje i tako nago nikako

arbakavala

ove maćuhice "hlade" noge klematisu

i napokon,prvi cvijet klematisa!

za sada toliko,kada pokosim i uredim livadu pokušat ću ponovo uz pomoć mm.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:39
mikica opet se ne mogu nadivit tvom lanjskom million bellsicusmile71..reci mi jeli to samo jedna biljka u pitaru ili ih ima vise?smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.