Naše vikendice |
Odgovori | Stranica <1234 32> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala trudim se i uživam u tome, stalno padaju neke nove ideje na pamet, ali ne mogu baš sve realizirati, pogotovo ne gore gdje sam jednom u 15 dana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super ti je vikendica...što bi čovjek više mogao poželjeti!? A i ideje su ti originalne...nisam ni sumnjala!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam danas u šetnji jednom od obližnjih šoderica našla gdje su nasuli šute, a tamo hrpa cigle! Pogodite koga sam se sjetila odmah!!!
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha.....dobro da si sla va penziju da nis ne delas i da se odmoris
malimravmalimrav
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mjesto mi se čini baš idilično...blago se tebi možeš i na more i u gorje!!!
Post je odličan, zahvaljujući vama ja obiđem cijelu lijepu našu iz fotelje i to mi je baš fora!
I za kraj:
"Gdje čeljad nije bijesna- kuća nije tijesna" ... ne znam koliko vam je ovo poznato ali to je jedna stara uzrečica i stvarno je tako, nije bitno koliko je nešto nego kako se u tome osjećaš!!!
Čekanje se isplatilo...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Javljam se naravno iz vikendice u mjestu Skradnik n a tromeđi Like, G.Kotara i Korduna (ovo je za moguće nove čitatelje).
Znate li koja je vikendica najljepša, ili najbolje.
Ona koja se koristi, ona u koju se dolazi, ona, naravno oko koje se sadi cvijeće. Naša vikendica ima godišnje između 60 i 70 dana posjeta, znači više od dva cjela mjeseca provedemo tu, a to točno znamo jer od prvog dana mog dolaska ovamo a to je bilo na Valentinova 14.2.2001. vodimo dnevnik, pravi dnevnik, i svatko tko dođe ovamo mora nešto upisati.
Da ne dosadim htjela sam vam pokazati moj jučarašnji uradak:
Cvijeće koje sam sa riječkog sajma donijela za posaditi ovdje
Neveni posađeni u kariolu, koju inače po zimi ispraznimo i spremimo u šupu
Dalije crvene u polovici bačve, koja stoji na "trakaču"(služio je za prevoz bačvi s vodom, drva i slično.
Druga polovica bačve, koja nema dno poslužila je za kozjak i osteospermum, iako ne znam dali će to biti trajno rješenje.
Ima toga još, pa se javim ponovo kad stavim slikice.
|
|
RIJEKA
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Triša! A da otvoriš neki turizam? Okoliš je već primamljivo sređen.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo detalja iz moje vikendice:
Kola koja je mm uredio - prastara su - neki ih ljudi ukrašuju cvijećem ali to kod mene nije moguće, jer što god je u teglama ne opstane, a nemogu baš prijatelje gnjaviti da mi zaljevaju.
Ja bih rekla da su ovo sanjke - dupla, ali mm kaže da su to vlačice, na kojima su se po snijegu vukla drva
Stari plug prepoznajete
Stolice ste već vidjeli, ali one idu uz ovaj stol, koji je pričvršćen na panju stare trešnje, koju smo morali odrezati.
Inače tu najprije dođe sunce, pa je to omiljeno mjesto mm i mene za ispijanje jutarnje kavice.
jabuke su krcate, ima jedno 5- 6 stabala, valjda će ostati nešto
Prijatelj roštiljmajstoj u akciji, ostali su zbrisali
|
|
RIJEKA
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Triša, moja vikendica je na pola sata hoda od moje kuće pa mislim da nije toliko dana u upotrebi kao tvoja. I zbilja predivno uređen okoliš.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad ne mogu suspregniti ljubomoru na sve te divne drvene stvari
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma predivno, odmor za dušu...
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za "trakaču" prvi put čujem... stvarno su ljudi radili si stvari korisne!
Mojima bi baš dobro došla u doba djetinjstva. Mama kante za vodu nosila stalno na glavi, pa se sad pita zašto je najmanja!!! Ja jednom probala i više nikad!!! Opssss, pa ja otišla malo i u svoje djetinjstvo!!! Svaka čast Triša, doma, vrt i povrtnjak, stvarno si maherica!!! A i uskoro neukroćena biljka!!! |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da pripremam se za ulazak u vaše sfere, e tko če se onda samnom, kad samo mojima kažem da ću biti neukroćena biljka, ima da mi se sklanjaju s puta.
Kako je lijepo biti u penziji - sve stigneš.
|
|
RIJEKA
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, imate muzej u vikendici i oko nje !! Volim kad ljudi imaju hobije i stvaraju tako lijepe predmete ( i nove i stare ).
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo mogu reči da sam oduševljena koliko ljubavi je uloženo u obnovu svih ovih krasnih starih stvari! Triša- famozni ste!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tri dana smo bili u vikendici, a sva je tri dana uglavnom padala kiša. MM nešto radio po kući, uvijek ima posla, ja nešto u vrtu u kratkim pauzama između dva pljuska, no nema veze bilo je ok.
Da ne ispadne ništa, evo malo slika.
Procvali su ljiljani
Ribizle već jedemo
Ne znam dali je ovo binder, ali morala sam ga presaditi, kupljen je na flori, valjda će se oporaviti, jer zemlja je bilas slama
MM je u šumi tražio neka drva u jednom kratkom periodu kad nije padalo i iznenadio me košaricom koju je napravio od kore nekog drveta, punom jagoda.
Slikano je u autu, jer smo već kretali za doma.
Slike iz vrta staviti ću u vrt u Skradniku.
|
|
RIJEKA
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Nadam se da drvo neće patiti za svojom korom i očekujem detalje za izradu torbice!
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je savršeno,a ova torbica me oduševila,kakva ideja... bravo za tvog mužića
|
|
meni je super u životu
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima, nedjelju opet jurim gore 2 dana i onda se prijatelji čude, kako napravimo 25000 km godišnje - pa vozimo se ljudi.
|
|
RIJEKA
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blago tebi,tvoj muž ti donosi torbe a moj cvili kaj si opet kupila novu(ovisnik sam o torbama a ne o cipelama)
kaj se ljudi čude pa ja sama napravim između 35000 i 40000 km godišnje kak bi naš narod rekel ko.......sam na cesti |
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1234 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |