Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 49> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa, ja tek ovu ljepotu vidim!!!
![]() I meni su zapeli za oko bojleri kao i curama... ![]() Vidim da planiraš zamrzivač i frižider iskoristiti, pa vidiš i oni bubnji iz veš mašina jako dobro izgledaju!!! Samo nas razveseli slikicama! A već sam uvidjela kamenja... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Ima kamenja...nek dođu sa kamionom
![]() p.s. bubanj od mašine stoji pokraj mašine kao korpa za robu :)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super je! Ma buš ti to završila - ozdraviti će kičma...
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opa,opa, pa to je genijalno!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
fantastičan je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() Slike su fenomenalne, ideja s zamrzivačem super!!! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris, tebi zaista ideja ne fali. Da imaš deponij, ti bi izmislila kako da on njega napraviš rajski vrt. Super, super, super
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Svaka čast Iris. Imaš umjetničku dušu kao i ja (barem si tepam da je imam). Što bi moj djed rekao: od ničega napraviš nešto. Od nečega što bi većina bacila na otpad, ti napraviš ukras u vrtu. Bravo još jednom!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo Iris! Kreativna - svaka čast! Ideje su ti super!
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kad ju više ne rabiš, bilježim se sa štovanjem! Baš mi tak jedna samohodna treba za breg!
![]() |
|
![]() |
|
vidit ću ima li već zapisanih prije tebe :)
inaće ovo je univerzalna i višenamjeska kosilica...ona odma i zagnojava ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
iris, iris pa ti si čudo, draga moja - ljudi misle da smo mi svi koji ovdje pišemo i uživamo u djelima drugih ljudi malo "trknuti", ali ti su jadnici zaista siromašni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |