mikicin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno si zaslužila čašu, Bože koje je to obilje koje si ti posijala. Bravo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast! Kod nas na kontinentu je još prerano za povrće- pa se nakon ovakvih tema moram suzdržavati
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sada samo da još robu stavim sušiti u kotlovnicu i nakon što sam napravila kolač za sutrašnju feštu odoh u kadu na jednu toplu kupku i u krepe kod MM koji već odavno hrči.Čujem ga u dnevni boravak bez obzira što "naša mala" gleda neki film bez prijevoda na najjačem glasu.
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mikica, bravo!
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav tvom prvom narcisu, a bravo za sve što si napravila. Ja tu nažlost nemam vrt, ali imam u vikndici, ali tamo ne sadim ništa prije 1.maja zbog mraza, a do tada ću gledati što je tebi izašlo i uživati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša samo ti gledaj moj vrt a ja ću gledati tvoje "škampiće"!HI,HI!Često krenemo u fužine ili na vožnju biciklom ili na vožnju na rolama,naravno vozim se ja a MM pazi da padnem na "meko".Mislim da trebamo upriličiti jedan susret i to riječo-goranski,ma bilo kakav samo da je!Cure šta mislite?!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno ja sam uvijek "za", baš sam se neki dan našla s Aphro na kavi u Merkaturu, pa smo razmjenile neke biljke . |
|
RIJEKA
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti super izgleda. A o okolišu da ne govorim. Sigurno uživaš ljeti u krajoliku...
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije tako lijepo ljeti jer kada kod nas udari suša tada sve izgori od sunca.Ja ne zalijevam cijeli vrt jer je jako veliki već zalijevam samo povrtnjak i cvijeće.Tratinu ne zalijevam jer je imam oko 1000m2,pa bi zaista bila skupa trava.No poslikat ću moje balkone gdje guštam po ljeti pijući kavicu i ljuljajuće se na ljuljački,a tek navečer kad zapuše maestral,divota jedna.U rijeci može biti jako vruće ali je kod mene divota.Cijelo ljeto se pokrivamo sa plahtom i prekrivačem.Super je!1
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idem vidjeti što si radila, a ono novi avatar i to presladak. Danas je ionako šugavo vrijeme, pa nećemo vjerojatno ništa raditi, barem ne vani.
|
|
RIJEKA
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ne bude da nisam ništa radila jučer sam presadila jedno četiri magnolije.Već duže vrijeme pokušavam zasaditi te krasne grmove-stabla od moje susjede ali sve danas ću-sutra ću.Jučer je bio taj famozni dan u vrijeme kada nije padal kiša.Sada lijepo pada kiša i moči ih.Nadam se da će sve dobro uspjeti.Danas samo čitam forum i šetkam se po vrtu kada baš jako ne pada.Već mi je u malom vrtiću vani riga,radić,salata.U velikom vrtu još nije ništa niklo.Čekam sutrašnji dan da pognojim kupine.Ove godine ću pokušati napraviti par povaljenica pa ćemo imati za razmjenu.Čujem da će sutra iso kiša pa će se konjski briketići lijepo otopiti i upiti.Eto za sada više planiram nego radim.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim fige za magnolije.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magnolija je stvarno prelijepo drvo, samo pazi da ti ne izmakne kontroli (kao meni moja) pa me sad budi na prvom katu a žao mi je smanjiti je!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice sutra će biti lijepo vrijeme izgleda, pa ćeš već nešto, a za danas je to bilo dovoljno.
|
|
RIJEKA
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo pomogle su mi cure da danas ipak nešto zapišem u dnevnik.Danas sam posadila onu Miminu biljkicu protiv krumpirovih zlatica,njenu ružu i karanfiliće.Posijala Stubicine sjemenčice kamelije(pa šta im bog da),Nerine sjemenčice kadifica i stavila močiti dvije grančice pasiflore koje mi je Nera velikodušno "otkinula od svojih usta".Sve sam to na brzinu popikala u zemlju dok nije kišilo pa sad šta bude bude.Trišine biljčice još čekaju lijepše i toplije vrijeme da se presade u zemlju.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakve bilješke su mi najdraže! Drago mi je kad si sama nabavim biljkicu, ali kad je od ovog društva sa posebnom nježnošću ih mazim i pazim.
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo danas je bilo malo bolje vrijeme kod nas i posijala sam biljkice koje su mi stigle od SilevK,bamiju,vućiku još Nerinih kadifica,malo nevena.U šta će to biti !!!!!
|
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma biti će fenomenalan vrt!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikica, vidim da si i ti sve dobiveno već rasporedila, a i da si sada u gužvi oko maturalne, ali moram ti zahvaliti što si isporučila moje pozdrave svima. Laptop je u mojim rukama i jako me veseli što sam s vama. Hortenzije su posađene, nadam se uspjehu, a slikice ću staviti kad svladam rukovanje ovim čudom.
|
|
RIJEKA
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su moji ćuki iliti narcisi prije nego smo ih pokupili i odnijeli na tržnicu.Ima ih nekoliko tisuća.Ovo veliko stablo je moja krasna divlja trešnja ali još nije procvjetala.Kada procvjeta slikat ću je jer je predivna.Ništa ne radim u vrtu samo gledam šta je izašlo.Pečem kolače i čistim po kući.Peče me savjest jer me vani čeka more posla.Slijedeći tjedan idem na seminar u Zgb. i tako prođe vrijeme. |
|
Odgovori | Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |