Mušmula |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila mušmulu istavila je u posudu sa dva duda. Nalistala kao luda. Kad danas gledam ona puna pupova ili plodova. Valjda prvo dolazi cvijet?
Baš je brza. Vidite u posudi je dok ne bude povoljno vrijeme presđivanja. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to su cvjetni pupovi, na mojoj su se prošle godine odmetnuli i plodovi ali su se poslije osušili, sad mi ima ovakve pupove kao tvoja nadam se da bi mogli plodovi ostati jer joj je četvrta godina
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kako se stablo mušmule orezuje?
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Budući da pripada u porodicu jabučastog voća orezuje se kao jabuka, ja sam orezala oštećene i suhe grančice ,prikratila sve grane da mi se ne izduže i da više rode i uklonila grančice koje rastu prema unutrašnjosti
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači smanjuješ obim krošnjei, otklanjaš zračne grane i one koje bi se sudarale sa drugim.
Lijepa krošnjica. |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |