Vrtek |
Odgovori | Stranica <1234 35> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Epimedium-Biskupska kapica
Stepenice koje sam sama radila, još donji dio nije završen koji će biti od cigle
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ti si stvarno vrijedna i kreativna, sviđa mi se izbor biljka, često ću navraćati kod tebe;
hoste su prekrasne
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te, vrt ti je bas zgodan, svasta lijepo tamo raste. Stepenice su odlicne.
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla, sve ti je lijepo a hoste predivne.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u lijepi novi vrtek, jako mi se sviđaju ove stepenice moram priznati, biti će baš užitak šetkati.
|
|
belica,zagreb
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav draga, tvoj vrtek je vec divan I mastovit I drago mi je da si podijelila slicice sa nama. ocekuj moju cestu posjetu
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, mikica.dm, Karli, belica, klaudija8 puno vam hvala na lijepim riječima
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled sa druge strane vrtnih stepenica
Iberis
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divizma na početku kamenjara, moja omiljena biljka iz djetinjstva, jedva čekam da procvjeta
Čuvarkuće
Sedum Angelina
Saxifraga
|
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan lijepi "vrtek" kako si ga ti nazvala je prekrasan i jedva čekam daljnje slike
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Miska, @kaktus, jako mi je drago da vam se sviđa
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar
Stepska svijeća-Eremurus, u išćekivanju prvih cvjetića
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan kamenjar. Svidjela mi se stepska svijeća.
|
|
život je more
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana hvala ti što si posjetila moj vrtek
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrtek ti je prava zeleno - cvjetna idila
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo!!! Prekrasan vrt!
Često ćeš me vidjeti u šetnjama! |
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Miranda hvala ti na pohvali,uvijek si dobrodošla u moj vrtek
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari 5510 hvala ti puno
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada mi fali moj vrtek, pogledam u ovu šarenu šumicu, koja mi krasi prozor u stanu u Zg |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |