Trešnja |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
branimir
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos jednom svaka cast |
|
Sponzorirani linkovi | |
zlajopejak
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DALI JE PAMETNO CIJEPIT TRESNJU NA PODLOGU VISNJE
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trešnja na višnju ide ali višnja na trešnju NE.
|
|
ivanandric007
Novo sjeme Pridružen: 23 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mote li mi objasniti kako kalemiti trešnju
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ko i svaku drugu voćku više pročitajte ovdje : http://www.vinogradarstvo.com/forum/index.php?topic=554.0 |
|
ivančica flower
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona,prekrasna ti je trešnja!
Ja imam dvije mlade,tek im je druga godina! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona prekrasna trešnja. Danas sam u vrtnom centru na Viškovu kupila 3 trešnje, na akciji po 16 kn. Činilo mi se povoljno, jer su inače puno skuplje. Dvije idu kćeri u Bakarac, a jedna u vikendicu u Skradnik.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Si pazila na to da budu samooplodne ili da se međusobno oplođuju? |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma vraga san pazila, izabrala tri trešnje i gotovo. Ako ne bude išlo imam svoje dobre u Bakarcu, još od none, pa ću ih cjepiti, to se uvijek može.
|
|
RIJEKA
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je niknula mala trešnjica u posudi s cvijećem, još lani sam je primjetila a sada sam je samo odvojila...
nemam pojma čija je koštica dospjela tamo (koje vrste i boje trešnje je li moguće da donese plod bez cjepljenja i utiče li to na plod? i zna li netko gdje se mogu nabaviti žute trešnje, malo tvrđeg i "gorčeg" ploda? one kasnije zriju od ovih crvenih sorta, bar kod nas na pijacu dođu kasnije |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, trešnja koja nikne iz koštice neće biti prava trešnja, ali je dobra podloga za cjepljenje, pa je možeš cjepiti s tom koju želiš.
|
|
RIJEKA
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala triša na odgovoru
a bolje išta nego ništa vidiću sa svekijem, on je zadužen za voćke u dvoru, ali svejedno je još malecka pa mislim da ove godine ništa od eventualnog cjepljenja |
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bude ti ogromna jer bude cijepljena na sjemenjak. Trebalo bu ju kratiti, no trešnje se inaće ne režu, vežć se samo svakih nekoliko god. pile grane koje si previše smetaju i uklanjaju eventualne suhe grane. Ako se trešnja orezuje onda joj se rod seli na vrh. Ja imam jednu mladu na koltu podlozi, nisam pazila, kolt je isto ko i sjemanjak, ostavila bum pa kaj bude bude. |
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ove godine posadila Burlatovu ranu, rodi u svibnju, stellu, rodi oko 15.06., i hedelfingericu (hrušt) koja rodi krajem lipnja. Stella je samooplodna i dobar oprašivač za druge sorte, burlatova i hedelfingerica se međusobno oprašuju. |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi imamo 5 stabala mladih trešnji razne vrste sve je mm kalemio na divlju trešnju ove godine svih 5 će izgleda imati plodove
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš na jednu voćku cijepiti više različitih, dok ti je tako velika. Na recimo tri grane nacijepiš svaku drugaciju sortu. Tako su nekad naši stari radili i imali su voća ko u prići. Probaj pa javi kako je uspjelo. |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....hvala na pomoci....mislim da necu ovog proljeca uspjet sve to napraviti...trebam nabaviti dobre pupove....vidjet cemo...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |