Stefanotis |
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Korisnik | ||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovo o sreci u braku....je l to znaci dok on cvjeta - cvjeta i brak....a sta ako mu nesto ne pase, pa pocne ono...fleke po listovima, pa zute, pa otpadaju, pa ne cvjeta... je l to onda znaci da MM svrlja ili da bi i ja trebala??
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...to znaci da bi trebala i ti
|
||
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a da ja to kupim,a? ko zna, mozda mi se posreci |
||
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...a sta mislis sto ga ja kupujem, hehehehehe....
|
||
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e a sta da uzmemo 2-3?
|
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ništa ... toga nikad previše
|
||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
........poslije ove nase rasprave Stefanotis ce bit najtrazenija biljka !!!
|
||
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidite ovo cudo: velik je kao jedna velika saka! Kad sazrije, bit ce sjemenkica za sve koji zele!
Moj stefanotis kupljen prije dvije godine u Pevecu na snizenju, za 10 kn (jer je bio malo ofucan i bez cvijeta, oko dvadesetak cm visok), sada ima dva metra u visinu i metar i pol u sirinu, i muku mucim kako da ga dalje pletem. Prezimio je proslu zimu u negrijanom plasteniku, a nadam se da ce i ovu. Zalijevanje osrednje, nikad ne orosavam, stoji na puno svjetla ali samo malo direktnog sunca kasno poslije podne. Na istom tom mjestu buja i hoja, istina je sto netko rece da su im uvjeti isti.
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nevjerojatno, nikad nisam vidjela da Stefanotis ima ovakvo sjeme.
|
||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...ma divota, danas je moj ;) a veceras vam saljem slikice!
|
||
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nina,uvijek nas ugodno iznenadis svojim prekrasnim biljkama! BRAVO!!! Maso,drzim fige da nadjes dobar primjerak,i cekamo slike :)
|
||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prijavljujem se na vreme za semenke! |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Tibore,kad sam zadnji put bila svi su izgledali fini i zdravi nadam se da ce biti i sada tako. Tek oko 7-8h idem....grrrr nestrpljiva....
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
potpisujem |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...evo ga stigao Stefanotis doma :)...ostala bila samo jos 3 primjerka,jako brzo su se rasprodali...predivno mirise!
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
maso
prelijep je |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
oceana
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
BRAVO!
BRAVO!
BRAVO!
:)))))
|
||
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |