Aehmeja |
Odgovori | Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lano Bravo!
Sad ti se udvostrucio broj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na veliku žalost MM. Već mi je nekidan objavio da više od njega neću dobiti nijednu lončanicu nego samo bukete. Kao da mi je to neki problem dok on razgleda nekakav alat u baumaxu ili pevecu u korpi uvijek završi neka cvećka
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lano,ja sam vec molio bolju polovicu da mi pomogne i ne dozvoli mi da kupujem,ali ne vrijedi Kazem da idem na kavu i odem u baumax
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....moj MM mi vise i ne kaze kad ide u baumax ili pevec da se i ja ne bih utrpala pa dovukla kuci jos stosta
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, al nisam znala da može potjerati i više izdanaka, super! u mene je zasad samo jedan, ne vidim da bi se mogao pojaviti još koji |
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen,
samo strpljivo..krenuti ce mozda jos..
A ponekad se zna dogoditi da bude i jedna samo..
sve ovisi od biljke do biljke
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretna sam da je i ovaj jedan nikao, barem znam da ću je možda imati još koju godinu, ako ne zabrljam štogod.......
ali zato ste tu vi sa svojim savjetima pa mislim da je to gotovo nemoguće |
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam se sjetio,a ne znam jesam vam rekao da im u vrhu (u ljevku) treba biti uvijek vode... (a moze im se dodati malo malo hranjiva tekuceg)
to im je oblik prihrane
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam, znam.......
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slikica podmlatka....
|
|
|
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Arwen
Ostavi ju tako,neka poraste
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen brzo ce ona narasti i kod mene ke skoro
isti primjerak |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika sa dva podmlatka. I ova stara matična biljka je isto bila jedna od dva izdanka, međutim samo mi se ona uspjela zakorijeniti. Vidjet ćemo što će biti ovaj put.
|
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lano
Super je sto si medusobno ne smetaju..svaka je na svojoj strani
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Tibore,
postao si neuhvatljiv, stalno novi avatari,
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |