Jorgovan-Syringa |
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Korisnik | |
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budi siguran da ću već sutra pitati svoje vinogradare. Hvala na savjetu.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj jorgovan već ima 6 godina i nije nikad procvjetao
a raste kao blesav...već je drvo....a mladica kao u priči mislim da ću ga na kraju iskopati :( |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isti problem imam i ja. Iz Primorja sam sadnicu pred 6 godina odnijela u vikendicu kraj Josipdola (mjesto se zove Skradnik) i nikako da procvjeta. Svake se godine nadam, pa i ove- vidjet ćemo dali će biti sreće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj sa štucanjem vrhova u rano prolječe
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vule, ionako nemam što izgubiti.
|
|
RIJEKA
|
pčelica
Novo sjeme Pridružen: 22 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima.
Ako bi netko znao, zašto jorgovan ne cvate već 3 godine? Proljetos sam ga gnojila, na sunčanom je mjestu. Nisam mu nikada rezala grane (još je dosta nizak). Znate li gdje ima kvalitetnih sadnica jorgovana za kupiti u Zg., u slučaju da ovome nema spasa? |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej pčelice, koliko ovdje imaš posla, dobro došla - imaš temu jorgovan - više nas muči to što dugo nakon sadnje ne cvate, moj konkretno 6 godina i svake se godine nadam.
|
|
RIJEKA
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda im jednostavno ne odgovara zemlja. Moj je na šljunčanom terenu koji je pokriven sa malo zemlje, i raste. Možda mu odgovara drenažno tlo, koje dobro odvodi vodu. U mom mjestu svi imaju zasađene jorgovane uz ograde ili kuća, gdje nije čista zemlja, nego pomješana sa šutom ili šljunkom. I svi lijepo cvatu i rastu.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
vule
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji si rastu na pesku i cveto i beli i plavi
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eeeeeeeeeeeeee ima nade...ne odustajte......evo ja sam svoga tu kudila a maloprije gledam: zametnio pupove cvijeta
i nešto sam skontala.....svake godine sam ga orezivala u proljeće a ove nisam jer me bolila kičma možda sam ja kriva što dosada nije cvjetao |
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja draga svake jeseni odreže grančice na kojima su bili cvjetovi, i onda u proljeće svaka grana propupa, ali baš svaka. I opet obilje cvjetova.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš lijepih sadnica u Zrinjevcu kod rotora. Ima ih bijelih i klasičnih, ljubičastih
|
|
sunčica
Novo sjeme Pridružen: 13 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj je jorgovan niknuo iz korijena starog odrezanog stabla. da li je to razlog što još uvijek ne cvate!?
|
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ti to nebi smio biti razlog da ne cvate. |
|
...štihača je zakon...
|
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko gdje se može nabaviti žuti jorgovan???
Vidio sam ga u jednom dvorištu u okolici Koprivnice prije nekoliko godina. Pokušavam ga pronaći na sve moguće načine, ali mi nikako ne uspijeva. |
|
...štihača je zakon...
|
|
vule
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svojega drastično orezal i tera mlade izboje s cvetjem
|
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko gdje se može nabaviti žuti jorgovan???
Vidio sam ga u jednom dvorištu u okolici Koprivnice prije nekoliko godina. Pokušavam ga pronaći na sve moguće načine, ali mi nikako ne uspijeva. |
|
...štihača je zakon...
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sljedeći tjedan planiram do Zrinjevca i MBM pa ak ima javim ti
|
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ines,
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |