Lantane |
Odgovori | Stranica <1234 31> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponosno objavljujem da se jedna reznica lantane ( roza-žuta) zakorijenila...ispod vrećice potjerala nove listiće
Na ne baš ugodnom mjestu ( u krugu bolnice u ZD) posađene su lantane, prekrasnih su boja, od čisto žute, čisto narančaste do svih šarenih kombinacija... Ažurirao frida - 23 Listopad 2007 u 00:38 |
|
Sponzorirani linkovi | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida čestitam za lantanu...nadam se da će i iz sjemena nešto izači....na Ravi...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas ti je lipa lantana
moja je u prve 2 godine bila u pitaru pa sam je prebacila u dvor inace, zuto roza je, stari ce mi dati ovu narancastu ako mu pezivi zimu nisam znala da se iz sjemena mogu dobiti nove biljke koliko je meni bilo sjemena ove godine trebala mi je suma izniknuti |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nasla sam sliku od jesenas, nije bas izbliza islikano je mobitelom, ali posluziti ce
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno natalija
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja dobila reznice, ali na žalost niti jedna nije ostala.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisi jedina TeaK,meni jedna ostala na životu no i ona se nekako muči
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i bijele
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je. Do sada još bijelu nikad nisam vidjela.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su lijepe ali ova bijela je prekrasna
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna bijela vidjela sam slično u Biogradu...ali je nekako vukla na svijetlo svijetlo limun žutu....ali ova mi je puno lijepša....
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao ova biljka me je bacila u depru.Tako šta još nisam vidjela u mom kraju.Ima li sjemena za kupiti u sjemenarnama i pod kojim imenom.Pokušat ću malo posurfati da pronađem ime.Bilo bi dobro iamti tako nešto u vrtu. |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Odgovor Opcije poruke Hvala(0) |
Ma ona se lako zakorjenjuje, jedini je problem sto je tesko poslati mekane reznice. Ja zakorjenjujem u ljeto, vrsnim reznicama.
Zna li netko da li se zakorjenjuju ove drvenaste, zimske. Ako da, imat cu ih mnogo za koji tjedan, kad cu je morati orezati.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow!!! ova bijela mi je prekrasna
nikad je nisam vidjela - do sada svijetlo zutu sam imala jednu godinu, ali mm je bio zaduzen za zalijevanje cvijeca pa... |
|
jelsa
Nedavno posijan Pridružen: 18 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Odgovor Opcije poruke Hvala(0) |
Nina,ukorjenjuju se lakše nego hibiskusi.Rez na tri pupa pa u hormon i umjereno vlažan supstrat.Ostaviš reznicu da viri 1,5cm van supstrata i izloži ga suncu u zaštičenom prostoru.Temperatura oko 15C.Polovinom travnja je već ukorjenjeno.
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šaljem vam sliku moje lantane stablašice.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije sveega dobro nam došla Seni!!!! A lantana je predivna!!!! Nego koliko godina je trebalo da se napravi ovako drvce od lantane. I kakva je za odražavanje??
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seni Lantana je čudesna - drvce iz sjemena pravo čudo.
Dobrodošla
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1234 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |