Phlox |
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Korisnik | ||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav katruza i pohvala za lijepo cvijeće...phlox
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jucer sam vidjela u trgovini phlox, neki visoki, ljubicasti i bijeli....pa ja nisam znala da to tako dobro mirise...
|
||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Grandiflora...tocno, to je pisalo na kartici....ovdje gore pise da je on jednogodisnji. Je l to znaci da se ne isplati sad ga kupiti? Ažurirao aurora2 - 28 Rujan 2007 u 07:50 |
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dobro nam dosla |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako je sjeme u vrečici onda kupi, ako je lončanica u cvatu...znači da će još malo pa ocvasti.... |
||
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma u cvatu je...lijepa velika...ja stala da pogledam nesto pokraj nje i onda osjetim da lijepo mirisi, pogledam kad ono stvarno phlox grandiflora...a donata, kako bi znala da mirisi ako je sjeme u vrecici?
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moj phlox počeo bacati tu i tamo pokoji cvijetak. Još malo pa će biti u pravom cvatu.Ovo su slike prošlogodišnjih(toliko da temu prebacim napred da se opet nova ne otvara uskoro)
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovako to izgleda iz malo daljega
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne trebam vam reći da ga obožavam
|
||
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kakve li ljepote!!Ne mislim samo phlox već na cijeli vrt. |
||
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Molim ako neko ima iskustva sa ovim cvijetom neka se javi.Imam višegodišnji bijeli međutim zanimaju me ovi jednogodišnji.Kupila sam jednu kesicu Phlox drummond zanima me da li injima trebam pincirati vrhove kao i recimo dijasciji.
|
||
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
shasha, prekrasno
nedavno sam i ja sebi kupila jednu vrećicu ovog sjemena, pa uskoro krećem u akciju oduševio me je na slici |
||
|
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
shasha, pridružujem se i ja pohvalama, predivno
|
||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nuna možeš po potrebi.... vidjeti ces kako se biljka ravija i grana. Iako ga pinciras neces napraviti nista loše, samo ce se jos vise granati i širiti.
|
||
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala administrator.Tako ću da uradim.
|
||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Društvo, jeste li zadovoljni sa zasađenim phloxom?
Ja imam one trajnije, ali budući sam ljubitelj svih vrsta baš me zanima vaše iskustvo. |
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dok nisam vidjela shashino dvorišče nisam primjećivala phlox. Sada samo tražim sličice i tekstove vezane za njih.
Valjda mislim da je ljepota njenog dvorišta samo u phloxu, a ne u trudu i radu.
Kupila sam dvije sadnice višegodišnjeg, pa dok ne budu veliki kao njeni proći ce godine...
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hoya,iznenadit ćeš se kako brzo rastu.Već će ti u jesen biti pravi grm od te jedne sadnice
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sad znam kako izgleda pa ću se kod svake moje posjete vrtnim centrima malo počastiti. |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Shasha baš super i ja sam ga dobila od Andree01 i to plavog, posadila direktno u vrt, valjda mi neće smrznuti.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |