Echinacea |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa, koliko vrsta, koliko boja, pa to je zbilja predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ,ja sam malo pretjerala ,ali šta ću kad mi se sviđaju.
Evo slika jedne od mladih koju sam u proljeće posijala. Treba da procvate samo ne znam koja je jer se etiketa obrisala. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga josipa, s njima se nikada ne može pretjerati koliko su neodoljive, a tvoje su ehinacee upravo takve...
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh sto ja volim, kad neko tako pretjera...ja prosto uzivam u "pretjerivanjima".
I ja danas konacno idem u bastu nakon vise od mjesec dana. Bas me interesuje kakve su moje echinacee. |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Makk,počasti nas i ti kojom slikom tih ljepotica!Ja sam posijala nekih 15-tak vrsta novih echinaceae u proljeće.Jedan dio sjemena sam naručila na e-bayu drugi dio sam dobila od moje drage Jos..
Na ovaj načim sam sijala echinaceae i sve su nikle,za sada su sve u bašti i dobro se drže..Sijala sam ih u one kutijice za jaja i poklopila providnom folijom,stavila na radijatore i sve su nikle.Kad su dobile prve listice skinula sam foliju,a kada su dobile drugi par listova po preporuci naše Jos.presadila sam ih u male saksijice ,svaku zasebno.Kada je prošla opasnost od mrazeva presadila sam ih u bašti i vidno su počele napredovati.. za sada samo ove stare cvjetaju kod mene.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E. Marmelade je skoro odcvala jer je prva procvjetala. Ali neću je šišati da pokupim sjeme. Milkshake se još drži.
Na ovoj slici je Hot Papaya u prvom planu a iza se vidi Tomato Soup koja je puno niža i svjetlije crvena ali zato sa puno više cvjetova Pink Double Delight se lijepo rascvala. Sundown polako gubi naranđastu boju i postaje sve više roza Tiki Torch ne mijenja boju još uvijek je jako naranđasta Ova je trebala biti žuta Maui Sunshine ali su mi ovu podvalili. Izgleda će biti P. D. Delight. Tangerine Dream je isto lijepa Dopel Decker I na kraju džungla echinacea i monardi. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti Josipa
|
|
Rijeka
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da se ponavljam, ali moram opet napisati: divne su vam biljke.
Alisa i ja mislim da echinacee niču bez problema, bar kod mene. Ne znam šta im treba uraditi, pa da ne niknu . I tvoje su divne. Vidim ja da ćeš ti Josipinim stopama. A Josipine sam pregledala x puta, ne mogu da se nadivim. |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa prekrasne primjerke echinacea imaš. Do sada nisam još takve primjerke uopće vidijela. Imam samo jednu vrstu mislim da je purpurea...Kod nekog sam vidijela, bijelu ali ove tvoje su stvarno ...Spremi malo sjemenja.....
Evo i moje, za sada jedine...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo!
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je cure da vam se sviđaju moje pupavice.
Jagoda..., i ja sam počela sa takvom kao kod tebe.A kad sam vidjela nove vrste zaljubila se i još me drži. |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i ja sam se zaljubila.....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa ovo je fenomenalno toliko boja na jednom mjestu stvarno za svaku pohvalu, ja imam samo rozastu i žutu rudbekiju, dobro bi mi došla jedna narandjasta.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđa cvijeće iste vrste a raznih boja. Kod mene nažalost nema teorije da uspjevaju. Zato uživam gledati vaše slike!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja žuta Mac.N. Chese je jako niska jedva pedesetak cm.
Imam još jednu nježno žutu Harvest Moon i ona je jako niska i jedva je jedan cvjetak dala. Baš me zanima jesu li i kod vas žute ovako niske .Ili je do moje zemlje. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |