Dipladenia |
Odgovori | Stranica <1234 46> |
Korisnik | |
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, tek sam sada vidjela ovo tvoje prekrasno cvijeće. Gdj si ga nabavila? Da li ga se može naći u nekom rasadniku u Zadru ili okolici? Ja sam blizu tebe, a svaki sam tjedan u tvom gradu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće! Da li se može naći u našim vrtnim centrima?
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vezano uz presađivanje,da li ste pokušale poleći granu biljke.ako je penjačica,možda se ponaša kao vinova loza.pokušajte
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila sam rozu,i podijelila u dvije teglice .Jedna mi se slučajno prelomila i ta sad raste malo žbunasto ,a ova druga je šibnula pa sam mislila da je prebacim u vrt.Vidjet ćemo šta će se dogoditi,ja sam na južnoj strani otoka još ću je dodatno za zimu utoplit,pa se nadam da će sljedeće godine potjerati.U svakom slučaju ću Vas izvjestiti
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselo čekamo nove vijesti.....moram je i ja nabaviti.....predivna penjačica.....ali zimu ne podnosi...tako čitala....
Vidila sam je u vrtnom centru, ogromnu sa pitarom - 2m, roze boje...košta oko 600 kn....užas.....čekam da im dođe kakva minijaturna.....
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči ja ću probati ju zasaditi vani,ako uspije to znači da možeš i ti drugu ću ostaviti u tegli da bude grmasta tako da ju mogu pokušati razmnožiti..pa ti pričekaj nemoj kupovati..ako ne uspijem uvijek moš u kupovinu
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Duda.......
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto manči,ovu sam mislila posaditi u vrt.Vidiš kako je pustila dugačke i tanke..pa vrijedi pokušati..netko mora biti prvi
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je....da nije hrabrih ne bi svijet išao naprijed!
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto u vrtu je ..nadam se samo dobrom.Držite fige
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moje dipladenije !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam se izgubila, prvi puta vidim ovu biljku.Recite mi da li zna neko neki sajt na kome mogu kupiti sjeme ove ljepotice.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna biljka, dominirala je sada na Florijani - sajmu cvijeća u Rijeci. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka meni je par cvijetova cvalo ali nije bilo sjemena .. jedino kad mi malo naraste da pokušam sa reznicom..
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm,i ja sam odlucila pokusati presaditi je pelcerom pa cemo vidjeti da li ce uspjeti..
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad "jednog dana" imat ćeš reznica sjeti se mene,a ja tebe za moju svijetlo rozu
Za sada moja d.koja je zasađena vani dobro napreduje raste..nadam se da će provuć se kroz zimu bez većih stresova..utoplit ću je lišćem..
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda-Lave, ne moj rizikovati, unesi je u kucu.Razboljecu se ako joj nesto bude, pa takva ljepotica i da je ostavis u basti.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka nemoj brinuti..imam dve jedna je vani u zemlji a druga u tegli...pa mora netko biti prvi..mislim da ju pokuša vani zasaditi a ja sam ipak na moru pa se nadam da će uspijeti(ako složiš jednadžbu da sam zaklonjena od bure+globalno zatopljenje što znači zime nisu više prave zime...)
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja kupila, 60 kn, pun ih je Split, najvise ima jarko crvenih, i roza.
Vidjela sam jednu na Hvaru koja je prezimila zimu, valjda ce i moja.
Nisam pelcala, ali sam odvojila jer su u pitaricu bile dvije. Sad kad imam dvije, s jednom bih mogla malo i ex...
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Odgovori | Stranica <1234 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |