Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 272> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidim da je festa bila na nivou, torta izgleda jako ukusno!ti si je radila?
adventski vjenac ti je super, i meni je najdraža zelena boja! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Antonija, aranžmanima za stol uvijek me opskrbljuje moja zaova iz Splita. Tako ružan naziv za člana obitelji koji je meni najdraži, najbolji, naj ...
Torta je puna krokanta. Voliš li ga? Mene neodoljivo podsjeća na jug!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
naravno da obožavam krokanat! nekad san nešto brljala i pokušavala sama praviti ali san odustala i prepustila stručnjacima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja iako sam probala već neke tvoje torte, koje su jako ukusne, uvijek se iznenadim tvojoj maštovitosti kad radiš torte. Prijateljica je sretna što te ima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
draga moja cvijeće ti je super a adventski vijenac baš profinjen...da te pitam..kakve ti je boje cvijet nara? I jel dupli ili jednostruki?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
antonija - dobar nam tek
![]() Triša, ovu si tortu jela kod korijenka. Samo je bila prekrivena cvijećem.
Je Triša, neki prijatelji zavrijede svaku moju minutu.
Hana, nisam ni znala da ima jednostrukih i dvostrukih cvijetova. Samo znam da su plodovi sa tamnocrvenim bobicama i jako, jako slatki.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
hoya u tri slike - za peticu
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
hoya, vidim da si svestrana žena, svaka čast... torta izgleda super (kažeš da je i fina, mljac, obožavam slatko). Stol uređen u prazničnom stilu ti izgleda famozno. I u pravu si, treba sve proslaviti, radovati se svemu....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I ja se nadam da če mi Alstromerije biti lijepe .
Torta je prekrasna
![]() Kod nas se za zaovu kaže šogorica . Možda ti je taj naziv ljepši za dragu ti osobu....
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hoya hvala ti što me alstromerije čekaju, navratiti ću ove dane samo da ne pada kiša jer bi ih odmah posadila...Nadam se da će na mojoj novoj lokaciji imati dosta sunca i da će lijepo rasti i cvasti ....
Vidijela sam kakvo si slatko remek djelo napravila...Torta izgleda super a mora da je bila i dobra....
![]() ![]() Vidijela sam opet sliku tvoje rascvjetane hoye, predivna je, a pročitala sam da i drugima ne samo meni još uopće nije cvjetala...Očito tebe najviše voli jer imaš njeno ime...Moja- tvoja dobro raste kao i jedna druga, ali kada će cvasti pitanje je sad...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mladice šipka izbacile malecke listiće, očito im se jako sviđa kod mene!!!! Jedno pitanjce, dal se može koji pocmoljak tvoje kraljice preselit u moje kraljevstvo, obečajem imat će kraljevski tretman!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon, sunceee - Sreća se sastoji od malih stvari. A njih sam si uvijek mogla priuštiti i podijeliti ih sa dragim ljudima. I tako 50 godina ...
anči, imam šogoricu 15 godina mlađu od nas. Vukli smo je sa sobom gdje god smo išli, putovala je s nama, ljetovala. Ona je moje "prvo dijete".
Jagoda, tu sam, kad god zaželiš navrati. Čekam te. Jučer sam gledala tvoju kobeu - mislim da se jako dobro drži! Silno je želim imati!
Freeland, jesi li mislila na hoyu? Ako jesi - naravno da možeš dobiti. Samo mi potvrdi ako si baš na nju mislila.
Misty, sređeno je sve jer sam za slikanje sve sklonila
![]() I ja volim podijeliti ono što mogu. Zato se svaki puta raznježim kad ispod postova vidim LOVRIN potpis: USREĆIVATI LJUDE SAN JE SRETNIH LJUDI
|
|
![]() |
|
Misty,
da ne izgleda sve idealno, da godinu završim sa ovim jadanjem, a da taj događaj ostane iza mene i da ga zaboravim:
Svo ovo moje "davanje malih stvari" ponekad usrećuje samo mene.
Najveći poraz doživjela sam od bliskih i meni dragih osoba uz rečenicu: Više ti vrijede prijatelji koji ti učine dva dobra djela nego oni koji svako toliko po malo "laprdaju".
Mislila sam da se svijet srušio, ali sam onda samoj sebi rekla: To su "veliki" prijatelji! Imaš ti i malih prijatelja, ako se sreća sastoji od malih stvari onda mi i život mogu uljepšati "mali" prijatelji
![]() Eto, sad sam se izjadala i sad mi je lakše
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jesi li ikad razmišljala o "kućnom biznisu" - torte. Ne kolače općenito, nego baš torte za posebne prilike. Jer ono što ti napraviš (sjećam se naše kod Korijenka) pa ova sad, to su umjetnička djela.
Zapravo ti se divim. Radiš, obitelj, kuća i vrt kao za izložbu i još stigneš evo i dodatne "zanimacije". Tvoj je dan ispunjem dvijesto posto! Sjajna si!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mila naša Hoyčika, krasno mi je ovo tvoje predstavljanje u tri slikice.. Baš mi je nježno i iskreno! Lijepo si uredila dom, zeleno..osvježavajuće, blago.. Torta krasno izgleda - i da, sretni su oni kojima si prijateljica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bako, ja sam ti "za sve", a MKM kaže: Tko je za sve - u biti nije za ništa
![]() Anaida, sretna sam ja jer nakon ovih riječi napisanima u mom zadnjem postu: Imam i vas - moje "male prijatelje" .
Nitko me nikada nije toliko darivao, nitko mi nije toliko predivnih iznenađenja priredio kao: VI
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo je zgodno
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya, nenadmašiva si. Torta, stol, veselje u pravom društvu pravi prijatelji. Ti si jedna od malo njih kojima treba malo da budu sretni. To te krasi i čini posebnom, a tvojoj obitelji bliskom i dragom. I sretni su da te imaju
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |