Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 370> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme majko,čitava šuma rascvjetanih aloja, pa crveni amarilisi u granama masline, pa ona sunašca prekrila cijelo polje,nevjerojatno,jel ti guštaš šta u tom tvojem raju ili samo rintaš
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Normalno je da sam na sve ostala paf
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E pa ženo kod tebe i na buhaču više cvijeta na malom grmu nego na svim mojima popoljaka. Pa kakva je tebi zemlja ispod kamena?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Već sam odavno rekla da su ovo moje omiljene stranice za zabavi opuštanje!
E, pa sad kad sam se nauživala mogu ići leć!
![]() p.s. Mislim da je svaki komentar o tvom cvijeću suvišan.
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Ostavljate me bez riječi sa svojim vrtovima!!!!Ja sam još beba u pelenama pored vas |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lantana, divan ti je vrt i ne samo vrt! Koji je to ambijent!!! Predivno! Vjerujem da stigneš uživati u svemu što si svojim zlatnim ručicama stvorila! Kako je netko prije mene rekao: ja sam beba u pelenama prema vama ali ću staviti i par mojih biljčica, komadiće vrta i travnjaka. Inspirirate me i puno sam naučila i dobila od vas sa ovog foruma. Hvala vam za sve, svima!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Samo da javim ,ricinus raste ko lud
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ova mi je kombinacija amarilisa i masline predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj divne slike! Evo i ja se pridružujem curama za dojče šprehe a i sa talijanskim bi se snašli...a mogu i pljevit,kuhat,bilo kaj za ovu ljepotu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Lantana tvom vrtu bi se moglo dodati samo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakva ljepota! Teško je naći riječi. Taman se zadivim silnom crvenilu, kad krene žuto, pa onda roza...Lantana doista ovom vrtu je teško naći premca!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok imaš pravo žuto u vrtu je kao da je uvijek sunce.
Dzo hvala ti, ali daleko sam ja od Mimar ![]() Kontee i meni se sviđa i careopsis i gilardia, nemam nikakve brige s njima, a cijelo ljeto cvatu. Misty da sam znala da te zanimaju margarete, al ima vremena... Anaida aloa se više nebi mogla ni rješiti i kad bi htjela ![]() Duda onda ok reci bilo što ![]() Mari kad ulovim malo vremena onda guštam, ali pred sezonu je uvijek najveća gužva na poslu, u vrtu i u kući ![]() ![]() Ivna ma moram ih presaditi, jadni amarilisi tako se se zgurali između grana masline. Hoya znaš kako ti ja uvijek kažem zaboraviti na neke biljke i onda te one iznenade, bišta osim kamenja ovaj buhač nema... Bergenija, nadam se da si lijepo sanjala ![]() Janette dobro došla, nemoj misliti da mi svi nismo bili bebe ja sam poznavala 5 vrsta cvijeća i gotovo, da mi je netko tada rekao da ću imati ovoliko cvijeća i da ću za mnoge (još uvijek ne sve) znati imena, rekla bih mu da je to nemoguće... ![]() Mira nisi ti beba nikako, ti puno znaš o biljkama i cvijeću, daj malo slika ![]() Zvrk samo neka rastu Horti ta kombinacija je ispala slučajno, sada je amarilise teško iskopati jer mi smeta maslina ![]() Hana uh to bi bila velikaa pomoć. Misty baš je lijep, a nadam se da nas naš čuva... Stefi, Gio, Mira i Baka hvala vam na lijepim rječima. Evo Pero i Perica jutros otputovali, došli novi gosti. Za danas samo par slika jedne meni jako drage ruže u raznim pozama koju sam sama uzgojila i od nje već napravila 5-6 mladih ruža ![]() ![]() ... s pogledom na kamenjar i cvjetni zid ![]() ... u sumrak ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kamenjar i cvjetni zid slika je za naslovnicu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
ja bum se bacil niz stepenice kak je sve lijepo tu kod tebe (srećom pa su samo tri). ja sam svakim danom sve više sretan što sam došao u ovo društvo da mogu makar zaviriti u ovako divne vrtove kao što je tvoj.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Uh,kako sam ja mogla ovo preskociti..izvini ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Po milijunti put
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj Lantana,sva sreća da imamo ovakvo mjesto pa da se mogu nagledati te lipote
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Prekrasno sa oduševljenjem sam prošetala tvojim rajem ali Careopsis me prosto očarala kako ima divnu jarku boju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |